05 / 05 / 2024

autopia esenyurt nerede

autopia esenyurt nerede

Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği Autopia Esenyurt projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 515 adet bağımsız birimden oluşan Beylikdüzü Autopia dükkan fiyatları bilgisi ve proje detayları haberimizde yer alıyor...

Autopia fiyat listesi!

Autopia fiyat listesi kapsamında dükkanların metrekare satış fiyatı 3 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Autopia projesi Esenyurt'ta 150 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edildi...

Autopia satış!

Autopia satış fiyatlarını ayrıntılı olarak haberimizden öğrenebilirsiniz. Esenyurt Autopia projesi 150 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor...

Autopia satış fiyatları!

Autopia satış fiyatları metrekare bazında minimum olarak 3 bin dolardan başlıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ödül İstanbul nerede?

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki proje nerede yer alıyor?

Esenyurt Metro House nerede?

Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçriiliyor...

Ödül İstanbul Esenyurt tam liste fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden meydana gelen Ödül İstanbul projesi ürkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi Autopia'nın hemen arkasında inşa ediliyor.  İşte Ödül İstanbul Esenyurt tam liste fiyatları...

Mavera Sefa nerede?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarladığı Park Mavera projesinde 158 adet daire bulunuyor. Esenyurt'ta inşa edilen Mavera Sefa nerede?

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Esenyurt Özyurtlar Bahaş nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan oluşan Esenyurt Özyurtlar Bahaş projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki, Esenyurt Özyurtlar Bahaş nerede?

Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan meydana gelen Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi 4-20 katlı 10 blok şeklinde inşa edilecek. Peki Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

autopia esenyurt nerede Haberi

autopia esenyurt nerede

46 bin 761 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Autopia projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Autopia dükkan fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


150 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Esenyurt Autopia projesinde 117 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanlar yer alıyor. Satışların devam ettiği Autopia projesi Gül ve Keleşoğlu İnşaat girişimi ile yükseliyor.


Autopia dükkan fiyatları bilgisinden önce projenin teslim tarihi bilgisinden bahsedelim. 515 adet bağımsız birimden meydana gelen Autopia Esenyurt projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Esenyurt Autopia dükkan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Autopia Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Autopia satış ofis ile 0212 853 33 35 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve dükkan fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Autopia Beylikdüzü adres bilgileri şöyle:


Autopia Esenyurt nerede?

Autopia...