23 / 07 / 2024

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Uğurlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Ümraniye Şerifali Mahallesi' nde kuruldu.

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydemir tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 831 bin 780 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan Gökman tarafından kuruldu.

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 786 bin 712 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 343 bin 360 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Uğurlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.


Ava Bilişim Hizmetleri ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içinde ve yurt dışında münferiden yerli veya yabancı firmalarla müştereken her türlü bina, inşaat, endüstriyel tesis, mekanik, havalandırma, doğalgaz tesisatı, elektrik ve her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak . 2)Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3)- Yurtiçinde ve yurt dışında açılacak her türlü bina, inşaat, endüstriyel tesis, elektrik, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima sistem ve tesisatları, sıhhi tesisat ve atık su tesisatları, yangından korunma, su arıtma, havuz, soğuk oda, gaz ve sıvı yakıt, basınçlı hava, otomatik kontrol...