11 / 05 / 2024

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Fulya Mahallesi'nde, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Fulya Mahallesi'nde, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cathıc Türkiye'de turizm ve konaklama tartışılacak!

Türkiye'nin konaklama sektörü liderleri, Türkiye'nin gelişen turizm ve konaklama sektörlerinin karşı karşıya olduğu fırsatları ve zorlukları tartışmak için Haziran’da Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansında (CATHIC) bir araya gelecek.

Hemenkiralik.com’da cazip konaklama seçenekleri!

Hemenkiralik.com’ daki cazip konaklama seçenekleri ile şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğa ile iç içe olabileceğiniz hafta sonu gezileri planlayın, yaz gelmeden kısa tatillerle kendinizi ödüllendirin...

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Obahan Canbaz, Eren Canbaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupa Günlük Konaklama ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Günlük Konaklama ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hasan Günday tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Cumhuriyetçi Sokak'ta kuruldu.

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Turizmde en fazla pay konaklama sektöründe!

2010'dan bu yana turizmin toplam sigortalı istihdamındaki payı yüzde 5,9'dan yüzde 7,3'e çıktı. Bu dönemde, konaklama sektörünün payı ise yüzde 2'den yaklaşık yüzde 2,6'ya ulaştı.

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Hasan Basri Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Konaklama Seyahat Turizm Anonim Şirketi, Dikran Gülmezgil, Melissa Gülmezgil Bağ, Levon Balcıoğlu, Nişan Balcıoğlu tarafından 3 milyon liralık sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Maslak Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Konaklama Anonim Şirketi, Ehsan Fareed M. Abduljawad, Maad Ehsan F. Abduljawad ve Zohair Yousef I Hariri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

25. ANFAŞ Otel Ekipmanları Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı gerçekleşti!

Antalya Fuarcılık, İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından bu yıl Antalya EXPO Center'da 25.'si düzenlenen ANFAŞ Otel Ekipmanları-Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı açıldı

Houses and Suites projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor!

Houses&Suites projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor, 910 bin TL'ye kadar çıkıyor. Sosyal alanları içerisinde fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, spa merkezi ve pilates odası ve ala cart restoran yer alıyor...

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu;Turizm danışmanlığı, içerik oluşturma konsept geliştirme, Turistik altyapı ve üst yapı oluşturma, reklam ve eğitim hizmetleri, organizasyon hizmetleri, Turizmle ilgili hizmetler ve otelcilik tarımsal ürünler alanlarında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur TURİZM VE OTELCİLİK 1- Şirket, yerli ve yabancı turizm, ticari, sanayi, tarım, gıda, ulaştırma, nakliyat müesseselerinin mümessilliğini, bayiliğini,acenteliğini ve ajanslığını yapabilir.     Bu tür müesseselere mümessillik, bayilik ve acentelik verebilir. Turizm sahasında veya turistik otel, butik otel, motel, kamp yerleri gibi tesisler dahilinde yiyecek,     içecek servisleri, lokanta çay, pastahane, gazino ve benzeri iş yerlerini doğrudan yada kiralamak suretiyle...