30 / 04 / 2024

avcı gayrimenkul

avcı gayrimenkul

Avcı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Şirketi, Emre Semih Oral, Halil Kerem Oral, İnci Zeynep Oral, Kadir Şalvaren ve Traklar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş. tarafından kurulan bir şirket

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 16.5 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, İstanbul Avcılar'da bulunan "Asma Katlı Depolu Dükkanının satış raporunu yayınlandı. Avcılar'daki gayrimenkul 16 milyon TL'ye satıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merıam Chafık tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından kuruldu.

Almet Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almet Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tuzgu tarafından kuruldu.

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dağlı ve Süleyman Kuruoğlu ortaklığında kuruldu.

Kunduz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kunduz Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aslan tarafından kuruldu.

avcı gayrimenkul Haberi

avcı gayrimenkul

Avcı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Tarım ve Teknoloji Anonim Şirketi, Emre Semih Oral, Halil Kerem Oral, İnci Zeynep Oral, Kadir Şalvaren ve Traklar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş. tarafından kurulan bir şirket.

500 bin TL sermayeye sahip şirketin iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında yeni konut ve ticari alanların değerlendirilebilmesi için çalışmalar yapmak yeni yatırım bölgeleri araştırmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü hisseli veya müstakil gayrimenkul alabilir satabilir kat karşılığında(arsa payı karşılığında) inşaatlar yapar yaptırır şirket satış vaadi yolu ile gayrimenkul alır ve satar şirket gayrimenkuller kiralayabilir kiraya verebilir bunlar üzerindeayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir sahip olduğu ipotekleri başkalarına temlik edebilir ipotekleri temlik alabilir şirket satış vaadi sözleşmeleri...