28 / 04 / 2024

Avcılar spor kompleksi

Avcılar spor kompleksi

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Avcılar dev spor kompleksi projesi hayata geçiriliyor!

Avcılar ilçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yapıp işleteceği, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu da bulunan önemli bir tesise kavuşuyor, dev spor kompleksi projesi, çok yakında hayata geçiriliyor.

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Buca Spor Kompleksi 30 Eylül'de açılacak!

Buca Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayıp, sayıları 26’yı bulan amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını tüm yönleriyle karşılayacak olan Buca Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşaatına tam gaz devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Kocaeli İshakçılar Spor Kompleksi inşaatı başladı!

İshakçılar halkından gelen talep üzerine burayı adeta bir spor üssü haline getirmeye kararlı olan Derince Belediyesi, ilk etapta spor kompleksi inşaatında çalışmalara başladı

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Avcılar spor kompleksi Haberi

Avcılar spor kompleksi

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, “Eğitim, sosyal, sanat ve spor konularında kurumlarla, paydaş olmaya gönüllüyüz. Bunlar suç ve madde bağımlılığını yenecek projelerdir” açıklamasında bulundu.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ ve Ekibine, Avcılar’da yapılacak olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi hakkında  bilgi veren Başkan Dr. Handan TOPRAK BENLİ, şunları söyledi: “Göreve gelir gelmez Spor Müdürlüğü’nü kurduk. Bu kapsamda İlçemizde büyük bir spor tesisi yapıyoruz. Spor Lisesi’ni de tamamlayıp Milli Eğitim  Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Ayrıca Avcılar’ın her mahallesinde insanların spor yapacağı tesisler oluşturacağız.” 


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ da ziyaret ettikleri her ilçenin ihtiyaç analizini çıkardıklarını belirterek, “Temel...