02 / 05 / 2024

Avcılar Su Ürünleri İnşaat adres

Avcılar Su Ürünleri İnşaat adres

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sarı tarafından kuruldu.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat adres Haberi

Avcılar Su Ürünleri İnşaat adres

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından  10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.



Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. adres; Ataşhir, G.CD. Mimar Sinan Mh. Üsküdar Caddesi Tedpa tic. Sit....