16 / 05 / 2024

avcılardaki altgeçit açılışı

avcılardaki altgeçit açılışı

Avcılar'daki Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hakan Şükür ve Tülay Kaynarca ile birlikte katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Avcılar'ın iki yakasını bir araya getirdik" dedi...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

İzmir'de tramvay ve altgeçit inşaatı protesto edildi!

İmar planı olmayan tramvay projesinin yüksek kaza riski içerdiğini iddia eden 355 İzmirli, Tramvay imalatları ile Göztepe altgeçit inşaatının iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Düzce Yığılca Devlet Hastanesi 20 Ekim'de açılıyor!

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçenin yılladır özlemi olan hastaneye kavuştuğunu ve açılışın 20 Ekim günü açılacağını müjdeledi.

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Geçit hakkı davası hangi mahkemeye açılır?

Geçit hakkı, başkasının arazisinden geçmek hakkı oluyor. Bu hak Medeni Kanun kapsamında madde 747'de düzenleniyor. Geçit hakkı almak için bir dilekçe ile dava açılabiliyor.Peki, geçit hakkı davası hangi mahkemeye açılır?

Geçit hakkı davası nasıl açılır?

Medeni Kanun gereğince taşınmazından genel yola çıkmak için yeterli geçidi bulunmayan malik, tam bir bedel karşılığında bir geçit hakkı tanınmasını komşularından isteyebiliyor. Peki, geçit hakkı davası nasıl açılır?

İzmir Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı bugün açılıyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanları arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 50. Yıl Mahallesi’nde 1.500 metrekare alan üzerine inşa edilen Şehit J. Komd. Er Serkan Başyiğit Parkı’nın açılış töreni bugün gerçekleşecek...

Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Avcılar Ispartakule Evleri satılık!

Başvuru bedelinin 1.000 TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa sunuldu. Avcılar Ispartakule Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

avcılardaki altgeçit açılışı Haberi

avcılardaki altgeçit açılışı


Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Kadir Hakan Şükür, Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim görevimiz sizlere İstanbul'da hizmet etmek. Bunun için yetki verdiniz bize" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettirerek bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Topbaş, " Türkiye de çok şeyler değişti. Aslında bunu millet olarak sizler yaptınız. Dünyada yaptığımız toplantılarda başarının altında yatan şeyin istikrar olduğu söylenmekte. İşte sizler bu ülkede başarıya imza atmak için istikrar yakalattınız. Bir hükümet oluşturdunuz. Bu istikrar sayesinde Türkiye bugünkü noktaya geldi. Türkiye deki başarıyı hazmedemeyenler, Türkiye'nin odak...