02 / 05 / 2024

Avcıları ulaşım ağları

Avcıları ulaşım ağları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi Avcılar Firuzköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Avcıları ulaşım ağları Haberi

Avcıları ulaşım ağları

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığının 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında düzenlendiği "Avcıların Kararı Net, Oyları Evet" isimli halk buluşması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Trafiğe kapalı İstanbul Caddesi üzerinde düzenlenen programda protokol üyeleri tarafından vatandaşlara referandum çalışmaları ve anayasa değişiklikleri hakkında bilgiler aktarıldı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kadir Topbaş, program kapsamında yaptığı konuşmada Avcılar özelinde yapımı tamamlanan ve projeleri hazırlanan yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Kadir Topbaş, programın sonunda ise vatandaşlara karanfil dağıttı.


"İDO iskelesinden üniversiteye kadar füniküler programa aldık"


İstanbul Caddesinde düzenlenen halk buluşmasında Avcılar Sahil projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Sahilleri sizler biliyorsunuz eskiden ne haldeydi, önce inemezdiniz, şimdi ne hale geldi. Sahilde yapılan bazı çalışmalar devam edecek. Ayrıca Avcılar sahilini Florya...