10 / 05 / 2024

Avea Maçka binasının fiyatı ne kadar

Avea Maçka binasının fiyatı ne kadar

Türk Telekom, Maçka'daki Avea İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan garimenkulü satışa çıkardı. Binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

A101'den ayçiçek yağına kuyruk oluşturacak çılgın indirim! Fiyatını duyan mağazalara akın etti!

5 litrelik ayçiçek yağı için A101 mağazasında indirim var! Daha önce hiç bu kadar uygun fiyata alamamıştınız...Hemen bakın...Sakın kaçırmayın!

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Ebebek akülü arabalarda 1000 tl indirimli! Kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Anne ve bebek ürünleri mağazası ebebek her çocuğun hayali akülü arabalarda 1000 tl indirme gitti. 9 Ekim’e kadar devam edecek olan fırsatları kaçırmayın!

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Evim Mağdurları bugün yeniden TMSF'ye gidiyor!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Şişli'de yer alan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde toplanıp basın açıklaması yapacak.

En az prim ödeyerek nasıl emekli olunur kaç gün prim yatırıp kaç yaşında maaş bağlanıyor?

Çalışma hayatının sonunda emeklilik hakkı elde etmek için minimum prim ödemesi ne kadar olmalı, Az prim ödeyerek nasıl emekli olunur kaç gün prim yatırıp kaç yaşında emekli olunuyor? İşte detaylar...

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

TOKİ Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka 144 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binasını genç mimarlar tasarlayacak!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, depremde hasar alan ve yıkılması planlanan büyükşehir binasının tasarımı için yarışma yapacak. 

Divanhane Eski Karakol Binası'nın yıkımında flaş gelişme!

Tarihi Divanhane Binası'nın, yıkıma maruz kalmasının ardından flaş gelişme yaşandı. Divanhane Eski Karakol Binası'nın duvarları hiltiyle kırılırken proje alanına iş makineleri dahil edildi.

Tekfen'den 218 milyon euro'luk anlaşma: Azerbaycan Merkez Bankası binasını inşa edecek!

Tekfen, 218 milyon euro'luk dev anlaşmayla Azerbaycan Merkez Bankası yönetim binasını inşa edecek. 

Avea Maçka binasının fiyatı ne kadar Haberi

Avea Maçka binasının fiyatı ne kadar

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş'nin genel müdürlük hizmet binası Türk Telekom tarafından satışa çıkardı. Binanın satışını JLL ve Cushman& Wakefield üstlendi.


İstanbul Maçka Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan boğaz manzaralı binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek. Kaplı zarfla teklif verilebilecek bina için son teklif toplama tarihi 18 Mayıs Çarşamba olarak belirlendi.


Amerikan LEED Gold Sertifikası alan binada 5 bodrum katı, zemin kat, 2 asma kat, 7 normal kat ve çatı katı yer alıyor. Ticaret ve konut alanlı imar planına sahip bina 12 bin 800 metrekare kapalı alana sahip.


Türk Telekom, Maçka Parkı'na cepheli taşınmazın satışından en az 80 milyon dolar gelir elde etmeyi planlıyor. Taşınmaz bin 983 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor.





Adres: Abdi İpekçi Cad. No:75 Maçka, Şişli/ İSTANBUL

Telefon : 0212 334...