10 / 05 / 2024

aveanın maçkadaki genel müdürlük binası

aveanın maçkadaki genel müdürlük binası

Türk Telekom, Maçka'daki Avea İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından genel müdürlük binası olarak kullanılan garimenkulü satışa çıkardı. Binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı! Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı... Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın...İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 detayları...

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Kiracıların yüksek fiyat mağduriyeti giderilecek!

Artan kira ücretleri karşısında vatandaşların mağdur olmaması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Bizim Toptan'ın mağaza sayısı 174'e yükseldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Organize toptan market Bizim Toptan, mağaza sayısını 174'e yükseltti.

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

aveanın maçkadaki genel müdürlük binası Haberi

aveanın maçkadaki genel müdürlük binası

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş'nin genel müdürlük hizmet binası Türk Telekom tarafından satışa çıkardı. Binanın satışını JLL ve Cushman& Wakefield üstlendi.


İstanbul Maçka Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan boğaz manzaralı binanın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek. Kaplı zarfla teklif verilebilecek bina için son teklif toplama tarihi 18 Mayıs Çarşamba olarak belirlendi.


Amerikan LEED Gold Sertifikası alan binada 5 bodrum katı, zemin kat, 2 asma kat, 7 normal kat ve çatı katı yer alıyor. Ticaret ve konut alanlı imar planına sahip bina 12 bin 800 metrekare kapalı alana sahip.


Türk Telekom, Maçka Parkı'na cepheli taşınmazın satışından en az 80 milyon dolar gelir elde etmeyi planlıyor. Taşınmaz bin 983 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor.





Adres: Abdi İpekçi Cad. No:75 Maçka, Şişli/ İSTANBUL

Telefon : 0212 334...