02 / 05 / 2024

Avend Çayyolu konutları ödeme planı

Avend Çayyolu konutları ödeme planı

Rast Grup tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Avend Çayyolu'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor..

Avend Çayyolu Evleri fiyat listesi!

Rast Grup tarafından hayata geçirilen Avend Çayyolu projesinde konut, ofis ve mağazalara yer veriliyor. Projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek..

Avend Çayyolu nerede?

113 daire, 15 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen Avend Çayyolu projesi, Rast Grup tarafından inşa ediliyor. Peki, Avend Çayyolu nerede?

Avend Çayyolu fiyat ve ödeme!

Rast Grup imzası ile Ankara Çankaya'da yükselen Avend Çayyolu projesi konut, cadde mağaza ve ofisten meydana geliyor..

Avend Çayyolu'nda 365 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Rast Grup tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Avend Çayyolu'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor..

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

Koordinat Çayyolu Konutları ödeme planı!

YP İnşaat-Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa edilen Koordinat Çayyolu projesi 427 daireden meydana geliyor. Koordinat Çayyolu Konutları ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Equinox Çayyolu ödeme şartları!

Equinox Çayyolu Konutları SK Grup tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2018 yılının yazında gerçekleşmesi planlanıyor...

Equinox Çayyolu ne zaman teslim?

Equinox Çayyolu Konutları SK Grup tarafından Ankara Çayyolu'da hayata geçirildi. Projede 4+1, 5+1, loft ve dubleks daire tipleri yer alıyor...

Koordinat Çayyolu’nun yüzde 32'si satıldı!

Koordinat Çayyolu’nda, Emlak Konut GYO’nun başlattığı dev kampanya ve YP İnşaat’ın sunduğu cazip ödeme seçenekleriyle konutların yüzde 32‘si 4 ay gibi kısa sürede satıldı.

Next Level Çayyolu projesinin yüzde 30'u satıldı!

Mart 2016’da inşaatına başlanan Next Level Çayyolu’nda sadece bir konut projesi değil, her detayı düşünülmüş bir hayat tasarladıklarını söyledi. Next Level Çayyolu'nda satışa sunulan konutların yüzde 30’u altı ay içinde satıldı.

Allora Beytepe Konutları'nda yüzde 8 indirim uygulanıyor!

Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği çok değerli lokasyondaki konumunun yanında geniş ve ferah konutlarıyla Ankaralılar'ın dikkatini çeken Allora Beytepe Konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapacağı lansmana özel fiyatlarında yüzde 8 indirim uyguluyor.

Allora Konutları Mez Grup imzasıyla yükseliyor!

MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, özellikle son 2-3 yıldan bu yana Başkent konut sektöründe devrim yaşandığını kaydetti. Allora Konutları Ankara Çayyolu-Beytepe'de hayata geçiriliyor..

Çayyolu Konutları 2 Temmuz'da satışa çıkıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Çağlayan'da 310 gayrimenkul satışı için ihale düzenliyor

Avend Çayyolu konutları ödeme planı Haberi

Avend Çayyolu konutları ödeme planı

Avend Çayyolu, Rast Grup tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Konut, cadde mağaza ve ofis seçeneklerinden meydana gelen projede toplamda 113 daireye yer veriliyor. 

15 ofis ve 16 mağazanın da yer aldığı Avend Çayyolu projesi 2 blok halinde yükseliyor. 

Arsa alanı 10 bin metrekare olan Avend Çayyolu projesinin inşaat alanı ise 38 bin metrekare olarak belirlendi. 

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin alanları ise 86 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Projede 2+1 daireler 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile ev sahibi olunabilen Avend Çayyolu projesinde firma bünyesinde kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor.

Avend Çayyolu projesinde daire teslimlerinin 2018 Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Tel: 0(312) 217...