27 / 04 / 2024

avlu yüzotuzsekiz

avlu yüzotuzsekiz

Mart 2011'den bu yana yaşamın devam ettiği Avlu 138 projesinde tüm daireler satıldı. Projede iki blokta 40 konut yer alıyor

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Sosyal mesafe kuralına uyabilmek için Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Belediye Meclisi’nde; Koronavirüs sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kiracılarının kiralarına 3 ay erteleme geldi.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi açıldı!

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi bugün Arnavutköy'de 980 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

İzmir Avlu Torbalı ev fiyatları!

İzmir Avlu Torbalı ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. İzmir Torbalı'da hayata geçirilen proje "Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla yükseliyor...

Avlu Torbalı Konutları fiyat listesi!

Konut ve ofislere yer verilen Avlu Torbalı projesi İzmir Torbalı'da 17 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Avlu Torbalı Konutları Nurem İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Avlu Torbalı'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Avlu Torbalı projesi "Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla yükseliyor. Altı blok olarak planlanan projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Avlu Balıkesir’de ticari alanlar 1 ay içinde açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Avlu Balıkesir’de ikinci etap çalışmaları başladı. Birinci etaptaki ticari alanların 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Yıldırım Maltepe Cami bitişiğindeki 4 katlı bina yıkıldı!

Bursa’ya yeni yollar kazandırmak hedefiyle her gün bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde musalla taşı bile bulunmayan bir camiyi avlu, şadırvan ve cenaze kaldırılabilecek ekipmanlara kavuşturmak için düğmeye bastı.

avlu yüzotuzsekiz Haberi

avlu yüzotuzsekiz

Levent'te yükselen Avlu 138 projesi İnanlar İnşaat imzası taşıyor. MUM Mimarlık tarafından tasarlanan Avlu 138 projesinde 40 konut yer alıyor. Dört katlı ve birbirine bağlı iki blok halinde yükselen Avlu Yüzotuzsekiz projesinde tüm daireler satıldı. Projede daire satış süreci tamamlandı. 


1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Avlu 138 projesi Metrocity'e uzaklığı 800 metre, Kanyon'a ise 980 metre mesafede yükseliyor. Dairelerin alanları 50 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. Avlu 138, Levent-Maslak hattında iş dünyasının merkezinde en yeni butik konut projesi olması nedeniyle yatırımcılar tarafından tercih edildi. 


Avlu 138 projesinde iki katlı kapalı otopark bulunuyor. Dairelerde mutfak mobilyaları İtalyan Arredo 3 Cucine, İdeal Standart vitrifiye ve armatürler, parkeler Belçika menşeili Quick Step, ıslak hacimler Vitra olarak tercih edildi. Dubleks daire içi merpenler...