16 / 05 / 2024

AVM değerleri

AVM değerleri

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

M1 Merkez Adana AVM'de “Su – Enerji” teması ile tasarruf ve doğanın önemi vurgulandı!

21 Mart Dünya Ormancılık Günü, 22 Mart Dünya Su Günü ve 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri kapsamında 22 Mart tarihinde M1 Merkez Adana AVM’de düzenlenen organizasyonda “Su – Enerji” teması ile Tasarruf ve Doğanın önemi vurgulandı.

Naramaxx A City AVM’de açıldı!

Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen NaraMaxx 2014 ilkbahar / yaz koleksiyonu ile üçüncü konsept mağazasını, 22 Mart Cumartesi günü Ankara A City AVM’de hizmete açtı.

Matraş, 14. mağazasını Akasya Acıbadem AVM’de açtı!

Deride kalite ve ustalığın imzası Matraş, 14. mağazasını Akasya Acıbadem AVM’de açtı. Birbirinden şık ayakkabı, çanta, ceket ve aksesuarları moda severlerle buluşturan Matraş’ın yeni mağazasının açılışı büyük bir ilgiyle karşılandı...

Winx Perileri 15-16 Mart tarihleri arasında Novada Ataşehir AVM’de!

Novada Ataşehir AVM ‘de 15-16 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek bu konser de; Winx perileri harika kostümleri ile sahnede Rock Yıldızlarına dönüşecek ve hayranlarıyla oldukça eğlenceli vakit geçirecekler...

Desa Akasya Acıbadem AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açan Desa Collection, Hilton Bomonti, Göztepe, Nişantaşı, İstinyepark, Agora mağazalarını da Desa Collection olarak değiştirdi. İngiltere'deki iki Desa mağazası da Desa Collection olarak dönüştürüldü.

Aker, Canpark AVM ve Acıbadem Akasya AVM'de mağaza açtı!

İstanbul, Bursa, Kayseri ve Konya şehirlerindeki mağazalarının ardından Aker, İstanbul Ümraniye Canpark AVM'deki yeni mağazasını açtı. Marka, aynı hafta ikinci mağazasını da Acıbadem Akasya AVM'de müşterilerinin beğenisine sundu

Merter M1 Meydan AVM'de 8 Mart kutlandı!

Merter M1 Meydan AVM'de 8 Mart kutlandı. Meydan Merter AVM ziyaretçileri 08 Mart saat 15.00’de Oya Aydoğan&Çiğdem Tunç’la müzikli – şarkılı sohbet yaptı, eğlence muhteşemdi.

M1 Merkez Adana AVM'de 8 Mart coşkuyla kutlandı!

M1 Merkez Adana AVM’de düzenlenen ve birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle Dünya Kadınlar Günü coşkuyla ve geniş katılımla kutlandı. Bayanlar bu önemli fırsattan yararlanarak özel günlerinde kendilerini çok daha iyi hissettiler…

Konyalı Saat Akasya AVM'de mağaza açtı!

8 Şubat'ta İstanbul Canpark AVM'de açılışı gerçekleşen mağazasıyla büyük ilgi gören Konyalı Saat, Anadolu Yakası'nın en prestijli AVM'lerinden biri olmaya aday Akasya AVM'de de mağaza açtı

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Paşabahçe, 312 metrekarelik alana sahip İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de 44'üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Aeropostale 9. mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Amerika’nın en popüler genç giyim markalarından Aéropostale, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. İlk mağazasını 27 Nisan 2012’ de Kanyon’da açan Aéropostale, 9. mağazasını Akasya AVM’de açtı.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Canpark AVM'de hangi mağazalar var?

Canpark AVM açılış tarihi nedir? Canpark AVM adres bilgileri nasıldır? Canpark AVM'de hangi mağazalar bulunuyor? Canpark AVM'de mağaza açan ünlü markalar hangileridir? İşte Canpark AVM mağaza ve marka listesi...

AVM değerleri Haberi

AVM değerleri

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin aralık 2014 sonuçları açıklandı. Buna göre, AVM Ciro Endeksi aralık 2014 döneminde, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 10,9 artarak 193 puana çıktı. AVM Ciro Endeksi 2014 yılında ise önceki yıla göre yüzde 8,1'lik bir artış kaydederek 160 puana ulaştı. 


Kasım ayında görülen ciro büyümesi kendini aralık ayında da gösterince, endeks rakamı 160 seviyesine kadar tırmandı. Aralık ayında 7 endeksin 6'sında son 5 yılın en kuvvetli performansı yakalandı. Aralık ayında AVM Ciro Endeksi'nde daralma yaşanan tek endeks ise teknoloji oldu. Bir yandan kurların yükselişi diğer taraftan taksit sayısının düşürülmesi nedeniyle teknoloji endeksi, önceki yılın aralık ayının gerisinde kaldı. 


AVM'lerde yıllar itibariyle bakıldığında 2010-2014 yıllarında AVM Ciro Endeksi...