17 / 05 / 2024

AVM eylül ciro 2017

AVM eylül ciro 2017

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi verilerinin Eylül ayı sonuçları açıklandı. 

Toplam ciro endeksi Eylül ayında yüzde 64,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 64,1 artış gösterdi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

İnşaat ciro endeksi Eylül’de yüzde 2,4 arttı! 

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, Eylül  ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 26,2 arttı.

AVM'lerin perakende cirosu Eylül ayında arttı!

AYD Perakende Ciro Endeksi, Eylül ayında önceki aya göre yüzde 0,7  artışla 293 puana ulaştı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

AVM cirolarında eylül ayı umudu!

AVM’lerin eylül ayı itibarıyla eski kalabalık günlerine döneceğini söyleyen Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu...

AVM Perakende Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı!

AVM Perakende Ciro Endeksi’nin Eylül ayı ve 3. çeyrek sonuçları açıklandı. Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı...

AVM ciro endeksi Eylül'de yüzde 31,5 arttı!

Her ay düzenli olarak yayımlanan AVM Endeksi Haziran sonuçları yayınlandı. AVM ciro endeksi, Eylül ayında yüzde 31,5 artış göstererek 284 puan oldu.

Gebze Center AVM Eylül 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM için Eylül 2018-30 Eylül 2018 döneminde 1 EURO kurunun ağırlıklı ortalamasını 5,54 TL olacak şekilde belirledi...

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

AVM Ciro Endeksi Eylül ayında yüzde 8,5 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi verilerinin Eylül ayı sonuçları açıklandı. 

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

AVM eylül ciro 2017 Haberi

AVM eylül ciro 2017

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi verilerinin Eylül ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayımlanan verilere göre Eylül ayında ciro endeksi, yüzde 8,5 artarak 216 puana yükselmiş oldu. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre,  AVM Endeksi üçüncü çeyrek bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19,4 artış gösterdi. Endeks, üçüncü çeyrekte 228 puana ulaştı.

AVM'lerde metrekare başına düşen kiralanabilir alan verileri ise şu şekilde açıklandı: İstanbul'da 958 TL, Anadolu'da 731 TL. Türkiye genelinde ise metrekare verimliliği Eylül ayında 822 TL oldu. Çeyrek bazda metrekare verimliliği 870 TL olarak gerçekleşti. Bu durum bir önceki yılın aynı dönemi ile  arşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 19,3'lük bir artış yaşandığını gösteriyor. 

Eylül ayında ciro endeksi, kategoriler bazında en...