03 / 05 / 2024

AVM yatırımı türkiye

AVM yatırımı türkiye

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'deki AVM'leri satın almak isteyen çeşitli yabancı şirketler olduğunu belirterek, "Bu yabancı fonlar, AVM yatırımlarını daha mantıklı ve makul buluyor" dedi..

Yabancılar Türkiye'de AVM yatırımını cazip buluyor!

Yabancılar Türkiye'de AVM yatırımını cazip buluyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı ( AYD ) Hulusi Belgü, yabancıların Türkiye'de Alışveriş Merkezi Yatırımlarını çok cazip bulduklarını söyledi...

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

EBRD 2020'de en büyük yatırımı Türkiye'ye yaptı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), geçen yıl 1,7 milyar avro ile en fazla yatırımı Türkiye'ye yaptı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Dijitalleşme ve teknoloji alanında yapılacak yatırımlar, Türkiye ve dünya için en az gıda kadar önemli. Gıda, sağlık ve dijitalleşme konusunda yapacağımız yatırımlar önümüzdeki dönemin öncelikleri olacak." dedi.

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Artık tarım arazilerine yatırım yapan çok kazanacak!

1 dönümü/1.000 metrekareyi, seçeceğiniz yere ve konusuna göre 5 bin TL/7 bin TL ya da 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla alabiliyorsunuz. Yatırım Türk grubu, alım yapacak yatırımcıya kılavuz olmak üzere çalışıyor…

10 ülkeden 80 yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapacak!

10 ülkeden 80 uluslararası yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapmak amacıyla gelecek. Yatırımcılar gençleri faizsiz doğru sermaye ile buluşturacak.

Arap yatırımcılar 3 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'de!

"BADEER 1. İş Dünyası ve Yatırım Fırsatları Zirvesi" kapsamında 40’dan fazla ülkeden 300’e yakın yabancı yatırımcı 100’ün üzerindeki yerli yatırımcıyla bir araya geldi. Zirvede, bine yakın 500 görüşme gerçekleşti.

Arap yatırımcılar 3 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'ye geliyor!

İstanbul’da 40’tan fazla ülkeden 200’e yakın yabancı yatırımcıyı yerli yatırımcılarla buluşturacak Badeer Zirvesi’nde 3 milyar dolarlık yatırımın Türkiye’ye yapılması ve 1 milyar dolarlık yatırım fonunun da hayata geçmesi planlanıyor.

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

AVM yatırımı türkiye Haberi

AVM yatırımı türkiye

ALIŞVERİŞ Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Belgü, yabancıların Türkiye'de AVM yatırımını cazip bulduklarını söyledi. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'deki AVM'leri satın almak isteyen çeşitli fonlar, bankalar, kuruluşlar ve yabancı şirketler olduğunu belirterek, "Bu yabancı fonlar, AVM yatırımlarını daha mantıklı ve makul buluyor" dedi. Belgü, "Eskiden yabancılar daha hıızlı çıkabilecekleri işe yatırım yapıyorlardı. Türkiye'de ekonomik stabilite ve politik istikrar oluştuktan sonra yabancıların yatırım süresi uzadı" ifadelerini kullandı. AVM'lerin geçen yıl 50 milyar dolarlık bir ciro yaptığım ve bu yıl rakamın 60 milyar dolara çıkmasının beklendiğini kaydeden Belgü, "Outlet Türkiye'de dejenere olmuş vaziyette. Bu tamamen bir pazarlama malzemesi oldu. Bu işin iyi düzenlenmesi ve gözden geçirilmesi lazım" şeklinde konuştu, istanbul / aa 


Yeni...