03 / 05 / 2024

Avni Aker Millet Bahçesi son durum

Avni Aker Millet Bahçesi son durum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Avni Aker Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Trabzonspor hem bölgenin hem Türkiye'mizin güzide bir kulübü. Başarılarla dolu tarihi var. Avni Aker Stadyumu'nun yerini ki yaklaşık 57 bin metrekarelik bir alan millet bahçesine çeviriyoruz" dedi..

Malatya Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için ilk adımı attı.

Validebağ'a millet bahçesi yapılmasına itiraz!

Üsküdar’daki Validebağ Korusu’nun millet bahçesi yapılmasına itiraz geldi. Validebağ Gönüllüleri’nden olan Şengül Kılıç: "Koru en doğal haliyle korunsun. Koruda tek çivi çakıldığı anda ekolojik denge bozulacak. Bu halka değil ranta açmak olur" dedi.

TOKİ'nin 15 eski stadı Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için TOKİ'ye ait 15 stat hazineye deredilecek. Toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak.

İlk Millet Bahçesi Sivas’ta açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamesini açıklarken paylaştığı ‘Millet Bahçesi’ projesi için ilk adım atıldı. Proje ilk kez Sivas'ta başlatılacak. 

Avni Aker Millet Bahçesi son durum Haberi

Avni Aker Millet Bahçesi son durum

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Millet Bahçesi projesinin de ihale tarihini açıklandı. 

Peki Trabzon Millet Bahçesi projesi nerede inşa edilecek? Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihalesi ne zaman? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Trabzon Millet Bahçesi projesi Ortahisar ilçesinde hayata geçirilecek.

Eski Avni Aker Stadyumu'nun yerinde inşa edilecek olan millet bahçesinde sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Trabzonluların yüzünü güldüren TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihalesi 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde...