14 / 05 / 2024

Avni Kurt biyografi

Avni Kurt biyografi

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan artan konut fiyatları için öneri!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden konut piyasasına ilişkin değerlendirme yaparak konut sektörüne çağrıda bulundu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Ali Kurt KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta inceleme yaptı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt inşası devam eden Silivri 4.Etap Konutları'nda incelemelerde bulundu. Kurt projenin son durumu hakkında da bilgi paylaştı. 

Ali Kurt'tan Eyüpsultan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan'da devam eden yıkımlar hakkında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ilçede bulunan yapıların altı ay içerisinde yıkılması gerektiğini dile getirdi.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Ali Kurt: Kentsel dönüşüm mevcut kaynaklarla mümkün!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, rantsal değil, kentsel dönüşümün mevcut kaynaklarla mümkün olduğunu belirtiyor ve bir öneride bulunuyor. 

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

Avni Kurt biyografi Haberi

Avni Kurt biyografi

Avni Kurt kimdir?

Avni Kurt, 1972 yılında Yalova- Çınarcık'da doğdu.İlk,orta ve lise eğitimini Çınarcık'ta tamamladı. Yüksek öğrenimine Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde devam etmektedir.


Tema Vakfı üyesi olan Avni Kurt, Siyasete Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak adım attı. 1987 yılından bu yana Çınarcık'ta ticaretle uğraşmaktadır.


1976-1994 yılları arasında 18 yıl kesintisiz AP ve DYP’den Çınarcık Belediye Başkanlık görevini yapan merhum Turgut Kurt’un oğludur. 


Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt evli ve iki çocuk...