06 / 05 / 2024

avni tolunay mahallesi imar sorunu

avni tolunay mahallesi imar sorunu

Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nin imar sorununu çözeceklerini ilan eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylece Batı Çevre Yolu'nun yapımının da önünü açmış olacaklarını vurguladı.

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Kepez'in mülkiyet sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez’in Avni Tolunay Mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. Türel, Avni Tolunay’da 2B alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Antalya Avni Tolunay’ın mülkiyet sorunu çözülüyor!

Avni Tolunay mahallesindeki mülkiyet problemiyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Milli Emlak’la kadastro arasındaki anlaşmazlığı çözmek suretiyle buradaki yaklaşık 5 bin hak sahibinin 2B’den yararlanabilmesinin önünü açıyoruz." dedi.

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

TOKİ Erzurum Palandöken'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplam 1.410 adet konutun yer aldığı TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Palandöken kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Palandöken 793 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi; 1. Etap 793 adet konut ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Palandöken 857 konut ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap kapsamında 857 konut yaptıracak. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken'de 1.650 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Erzurum Palandöken'in Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 2 etap olmak üzere toplam 1.650 yeni konut inşa ettirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projelerin ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün restorasyonunda son durum!

İstanbul Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Fethi Paşa Korusu'na halkın tepkisine rağmen bugün iş makineleri girdi. Fethi Paşa Korusu ile ilgili konuşan yetkililer ise Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nde restorasyon yapıldığını söyledi.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Hakan Tütüncü: Avni Tolunay imar planını sıfırdan yapıyoruz!

Bakir gibi görünse de görsel kimlik olarak sizin karşınıza çıkan zor noktalar oldu mu? Şehirleşme noktasında, yanlış, hatalar yapılmış denen yer…

avni tolunay mahallesi imar sorunu Haberi

avni tolunay mahallesi imar sorunu

Bugüne kadar 23 bin Kepezliye tapularını verdiklerini söyleyen Kepez Belediye Başkanı I Iakan Tütüncü; "Nasıl Altınova'nın 30 yıldır çözülmemiş imar sorununu biz çözdüysek, 15 yıldır bekleyen Varsak'ı çözdüysek, Duraliler'in imar sorununu da çözeceğiz. Artık tünelin ucunda ışık göründü." dedi. 

Duraliler Mahallesi sakinlerinin en çok istediği imar planını çalışmasında sona gelindiğini duyuran Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bununla beraber yeni hizmetlerin de müjdelerini verdi. 

Yıllardır imar planlarının yapılmasını bekleyen Duraliler Mahallesi'ni ziyaret eden Tütüncü, seçimin hemen ardından bu sorunun çözüme kavuşacağını müjdeledi. 


"TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜNDÜ"

Duraliler sakinlerinin en çok beklediği imar sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirten Tütüncü, "İmar çalışması kararını belediyemizin meclisinden geçirdik. Ardından İçişleri Bakanlığından kamu yararı kararı alınması için müracaat yaptık. Gıda Farım ve Hayvancılık Bakanlığından da Toprak Koruma Kurulu kararım da aldık. 

İnşallah...