30 / 04 / 2024

Avrasya Gayrimenkul metro turizm

Avrasya Gayrimenkul metro turizm

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Turizm Otel' i resmen satın aldı.

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'deki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara ili Yenimahalle ilçesinde bulunan kargir apartmanı kiraya verdi.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 1 milyon TL'lik pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,26 TL fiyatından 1 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2.8 milyon TL'lik  pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 899 bin 355 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 4.3 milyon TL'lik  pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 0,99-1,01 TL fiyat aralığından 4 milyon 399 bin 355 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL değerinde pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 108 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi...

Avrasya Gayrimenkul metro turizm Haberi

Avrasya Gayrimenkul metro turizm

Avrasya Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 06.11.2013 tarihli özel durum açıklaması ile "Edirne ili sınırları içinde AVM, Otel, Stüdyo dairelerden oluşan kompleks projenin gerçekleştirilmesi ve bu amaçla, Edirne İli Merkez İlçesi; Kirişhane Mahallesi, Soğukkuyu Mevkii 48MIIb pafta, 2261 ada, 6 parsel numarasında kayıtlı arsanın; aynı pafta ve adada bulunan 11 ve 12 parsel nolu arsaların satın alınması amacıyla gerekli değerleme işlemlerinin başlatılmasına,  Gerek görülmesi halinde satın alınmak amacıyla 11 ve 12 nolu parsellerin sahibi olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş.'nin Şirket değerlemesinin yaptırılmasına" karar verildiği bildirilmişti. 


20.12.2013 tarihli özel durum açıklaması ile "Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin SPK'dan gerekli izin ve yetkilendirmeyi haiz Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan 28.11.2013 gün ve...