06 / 05 / 2024

Avrasya Tünelinin konut fiyatlarına etkisi

Avrasya Tünelinin konut fiyatlarına etkisi

Kentsel dönüşümle Zeytinburnu'nun çehresi değişmeye devam ediyor. Bölgede metrekaresi 3 bin liraya da ev var, 22 bin liraya da. Avrasya Tüneli'nin bölgedeki konut fiyatlarını harekete geçireceğini söylüyor.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını yüzde 30 artırdı!

Avrasya Tüneli'nin her iki yakadaki giriş ve çıkışına yakın bölgelerde konut satış ve kiralama fiyatları son bir yılda ortalama yüzde 30 arttı.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını yüzde 20 artıracak!

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli'nin geçtiği Kazlıçeşme, Yenikapı, Cankurtaran, Harem, Acıbadem ve Fikirtepe'de konut fıyatlarının yüzde 20 arttığını da belirten Aşa "İstanbul'daki yükselişten ayrı olarak bölgede konut fıyatları arttı." dedi

Konut fiyatlarına ve kiralara Avrasya Tüneli dopingi!

Kazlıçeşme ve Göztepe arasındaki mesafeyi 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli’nde çalışmalarında sona gelindi. Asya ile Avrupa kıtalarını deniz tabanının altından karayolu tüneliyle bağlayacak tünel 20 Aralık’ta açılacak.

Avrasya Tüneli, Zeytinburnu'nda gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kentsel dönüşümle Zeytinburnu'nun çehresi değişmeye devam ediyor. Bölgede metrekaresi 3 bin liraya da ev var, 22 bin liraya da. Avrasya Tüneli'nin bölgedeki konut fiyatlarını harekete geçireceğini söylüyor.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul'a yapılan ulaşım projelerinin konut fiyatlarına etkisi tartışılmaz. Artık konut yatırımı yapılırken konutun 3. Havalimanı, 3. Köprü, Marmaray gibi kamu projelerinin güzergahında olup olmadığına bakılıyor. Bu projelerden biri de, Avrasya Tüneli...

Avrasya Tüneli projesinde son durum ne?

Avrasya Tüneli Projesi İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında Sarayburnu- Kazlıçeşme, Kazlıçeşme-Göztepe arasında başlatılan çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ocak Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Ocak ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Ocak ayı genel bakış raporu...

Avrasya Tüneli çalışmalarında son durum!

Avrasya Tüneli Projesi İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında Sarayburnu- Kazlıçeşme, Kazlıçeşme-Göztepe arasında başlatılan çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Avrasya Tüneli defterini dolar üzerinden tutabilecek!

Bakanlar Kurulu, Avrasya Tüneli'ni inşa eden şirketin defterlerini Türk Lirası dışında başka bir para birimiyle tutabilmesine izin verdi. Ancak şirket Maliye'ye TL üzerinden beyanname verecek.

2016'da tüketicinin ‘konut iştahı’ talebi canlı tutacak!

Gayrimenkulün en iyi yatırım araçlarının başında gelmesinin ve tüketicinin ‘konut iştahı’nın sektöre olan talebi canlı tuttuğunu söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan, 2016’nın daha hareketli bir yıl olacağının sinyallerini aldıklarını belirtti.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Aralık Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Aralık ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Aralık ayı genel bakış raporu...

Avrasya Tünelinin konut fiyatlarına etkisi Haberi

Avrasya Tünelinin konut fiyatlarına etkisi

Kentsel dönüşümle Zeytinburnu'nun çehresi değişmeye devam ediyor. Bölgede metrekaresi 3 bin liraya da ev var, 22 bin liraya da.


SAHİLDE FİYATLAR YÜKSEK 


Zeytinburnu-Merter-E-5 bölgesinde ev fiyatlarının metrekaresi 3 bin liradan başlıyor, 22 bin 500 liraya kadar yükseliyor. Veriler, EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasından. Araştırma, sahil kısmında fiyatların 6 bin ile 22 bin lira arasında, E-5 çevresinde ise 5 bin 500 ile 12 bin lira arasında olduğunu gösterdi. 


ADIM ADIM GELİŞİM 


Eskinin fabrikaları ve sanayi siteleriyle tanınan bölgesi olan Zeytinburnu'nda bugün bu yapıların yerini ofis, konut ve alışveriş merkezleri almaya başladı. Kentsel dönüşümün pilot bölgelerinden biri olan Zeytinburnu'nda emlak hareketlenmesi ise 2000'li yılların başında başladı. Dönüşümle çehresi değişmeye devam eden Zeytinburnu'nda bugün çok sayıda nitelikli proje görmek mümkün. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut...