03 / 05 / 2024

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi nerede

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi nerede

Yenikapı’da inşası devam eden Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi havadan görüntülendi.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Yenikapı’da inşası devam eden Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi havadan görüntülendi.

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart'ta açılacak!

Yenikapı’da yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart ayında hizmete girecek. Merkezde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Topbaş,“Türkiye’nin en büyük çadırı diyebileceğimiz bir mekan ortaya çıkarmaya çalıştık” dedi.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Muratpaşa opera ve gösteri merkezi için imzalar atıldı!

Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi, Opera ve Tiyatro İşliği Ulusal Fikir Proje Yarışmasında birinci olan projenin uygulanması için imzalar atıldı.

İşte genç yıldızların gösterişli evleri!

Sizce sabahları bu muhteşem malikanede gözlerini açan kim olabilir? İşte sinema, müzik ve TV dünyasının genç yıldızlarının gösterişli evleri.

Muratpaşa’da jüri, Opera ve Gösteri Merkezi için çalışıyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Yeşilbahçe Mahallesi’nde yapılacak ‘Opera, tiyatro ve gösteri merkezi’ için açılan mimari fikir proje yarışmasına katılan 97 proje, jüri tarafından değerlendiriliyor

Muratpaşa Gösteri Merkezi yarışmasına 97 başvuru yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Mimarlar Odası'nın "opera, tiyatro ve gösteri merkezi" için ulusal çapta düzenlendiği yarışmada başvurular alındı. 97 proje değerlendirilmek üzere Mimarlar Odası'na teslim edildi.

Antalya Muratpaşa Gösteri Merkezi için 97 başvuru geldi!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 7 bin metrekarelik alanda inşa edeceği ‘opera, tiyatro ve gösteri merkezi’ için ulusal çapta düzenlediği yarışmaya 97 proje başvuruda bulundu.

Emin Şirketler Grubu güneş ve rüzgar santralleri kuracak!

Emin Şirketler Grubu, çok ortaklı güneş ve rüzgâr santralleri kurmak için harekete geçti. Örneğin 200 kişi küçük birikimleriyle 1 MW’lik tesise ortaklaşa sahip olacak. Elektriğin alıcısı da hazır: Emin Enerji.

Gölyazı ve Uluabat Gölü turizme açılıyor!

Bursa’nın önemli turizm bölgelerinden biri olan Gölyazı, sahip olduğu tarihi ve doğal sit alanlarıyla turizme kazandırılacak. Uluabat Gölü ve çevresi de koruma altına alınacak.

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Hasan Günan tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi nerede Haberi

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi nerede

Yenikapı’da yapımı devam eden ve Mart ayında hizmete girecek olan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin inşaatını bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etmişti. Belediye Başkanı Topbaş’ın Türkiye’nin en büyük çadırı diye nitelendirdiği merkez havadan görüntülendi. Görüntüler merkezin büyüklüğünü net bir şekilde gösterdi. Avrasya Gösteri Merkezi, bittiğinde 10 bin metrekareye yakın zemini, diğer alanları ile birlikte 18 bin 400 metrekare civarında bir kapalı alana sahip...