07 / 07 / 2024

Avrupa bahçekent kiralık daireler

Avrupa bahçekent kiralık daireler

İnşaat şirketleri Mayıs ayı için düzenledikleri kampanyalarla konut alıcısına her türlü avantajı sunuyor. Örneğin, Sur Yapı yeni projesini tercih edenlere lansmana özel yeni indirim yapıyor.

Türkiye'de uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesi Avrupa’da da var!

Türkiye'de fahiş kira fiyatlarına çözüm olarak uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesinin Avrupa'da da örnekleri bulunuyor. İşte Avrupa'daki benzer örnekler...

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Avrupa bahçekent kiralık daireler Haberi

Avrupa bahçekent kiralık daireler

Toplamda 1394 konuttan meydana gelen Avrupark'ta ev fiyatları 170 bin liradan başlıyor. 1 + l'den 4+1 'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje yüzde 1 KDV avantajına da sahip. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, avantajlı fiyatlarla satışa çıkmıştı. Projedeki bu fırsatlar Mayıs sonuna kadar Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı,  Bordo Yapı ve Intes Yapı'nın" Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir'de de konut alıcısına bahar fırsatları sunuluyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya ayrıca yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. 

550 milyon liralık yatınmla hayata geçirilen proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in yüzde 75'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Sur...