03 / 05 / 2024

Avrupa Konutları ödülü

Avrupa Konutları ödülü

AVRUPA Konutları markalı konut projelerinin komşuları 2015 'te Dragon Boat 'ta iki şampiyonluğa birden imza attı.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye satılık!

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye satılık dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler'de konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı!

Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son fırsatı sunuluyor. Projede, düşük peşinat ve uygun vade oranlarıyla kredilendirme seçenekleri yer alıyor. Daireler, 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu, Avrupa Çevre Ödülü aldı!

Türk firması Hydromx, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu ürünüyle Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri'nde birincilik ödülünün sahibi oldu

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları 725 bin TL'den başlıyor. Projede 165 rezidans, 52 ofis ve 15 dükkan yer alıyor.

Remax Piramit'e Avrupa'dan ödül!

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'e 603 daire 17 dükkanla geliyor!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 daire ve 17 dükkan olacak. Yıl sonuna doğru başlayacak olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinin 2018 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor...

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Avrupa Konutları ödülü Haberi

Avrupa Konutları ödülü

24 Mayıs'ta Küçükçekmece'deki 4. Üniçek Su Sporları Festivali'nde, 30-31 Mayıs'ta da Haliç'teki Kurumlararası Dragon Boat Festivali'nde 2015 şampiyonu Avrupa Konutları takımı...