17 / 06 / 2024

Avrupa Mahallesi telefon

Avrupa Mahallesi telefon

Avrupa Mahallesi projesinde daireler 825 bin TL' den başlıyor. 3 etap şeklinde Ankara İl' inde yükselen proje 9 bloktan oluşuyor. İşte Avrupa Mahallesi adres bilgileri...

Avrupa Mahallesi satış ofisi!

Avrupa Mahallesi projesinde çocuk oyun parkı, market, bistro cafe, fitness, sauna, Fin ve Türk hamamları, kapalı yüzme havuzu, basketbol – voleybol sahaları gibi seçenekleri bulunuyor. İşte Avrupa Mahallesi satış ofisi adres bilgileri...

Avrupa Mahallesi iletişim bilgileri!

Avrupa Mahallesi projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 9 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl' inde yer alıyor. İşte Avrupa Mahallesi iletişim bilgileri...

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

Akıllı telefon ve tablet sahipleri yaşadı Şimdi Apple ve Samsung düşünsün

Avrupa Birliği Apple ve Samsung gibi şirketlere bir dizi katı kurallar getirecek. Akıllı telefon üreticilerinin buna vereceği tepki ise merak konusu... Ancak çok çabuk telefonu bozulan ya da tabletini tamir ettirirken büyük paralar ödeyen kullanıcılar artık nefes alacak. İşte üreticilerin canını oku

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Evora İzmir telefon numarası!

Evora İzmir telefon numarası haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde hayata geçirilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO imzasını taşıyor. 

Avrupa Konutları Ümraniye projesi ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Ümraniye projesi ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Fuzul TEM Konutları telefon!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karayolları Mahallesi'nde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Fuzul TEM Konutları telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Selenium Retro 9 Ataköy telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 9 Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro 9 Ataköy telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yılmaz ve Derya Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Sefa Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Daire Kartal satış ofisi telefon!

Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde inşa edilen projede yüzde 4 peşin indirimi yapılıyor.

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Atakent 4 lokasyon!

600 daire ve ticari ünitelerden oluşan proje iletişime göre telefon numarası 0 212 571 13 55 olarak belirlendi. Avrupa Konutları Atakent 4 lokasyon bilgisine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek.

Avrupa Mahallesi telefon Haberi

Avrupa Mahallesi telefon

Avrupa Mahallesi projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki dairelerin alanları 175 metrekareden oluşuyor.


Avrupa Mahallesi projesinde basketbol – voleybol sahaları, çocuk oyun parkı, market, bistro cafe, fitness, sauna, Fin ve Türk hamamları, kapalı yüzme havuzu gibi donatıları bulunuyor.


Avrupa Mahallesi projesi 3 etap şeklinde yükseliyor. 9 blok şeklinde yükselen projedeki daireler Şubat 2016 yılında teslim edilecek. Proje Ankara İl' inde yer alıyor.


Avrupa Mahallesi projesinde dairelerin fiyatları minimum 825 bin TL, maksimum 2 milyon 200 bin TL olarak satışa sunuluyor.


Avrupa Mahallesi adres bilgileri!

Adres: Konutkent Mah. 2432.  Cadde, No: 216 Çayyolu – Ankara

Tel:  0 312 242 25 01 – 02

Web: http://avrupamahallesi.com/

Tülay...