13 / 05 / 2024

Avrupa Parlamentosu bitcoin

Avrupa Parlamentosu bitcoin

Avrupa Parlamentosu komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Avrupa Parlamentosu’ndan Airbnb yasası: Sınırlama geliyor!

Kısa zamanlı konut kiralamak için kullanılan uygulamalarla ilgili çok konuşulacak bir karar alındı. Paylaşılan detaylara göre Avrupa Parlamentosu, Airbnb gibi internet üzerinden kısa süreli konut kiralayan uygulamalara sınırlama getiren bir yasal düzenlemeyi kabul etti

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremler sebebiyle Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk yardıma onay verdi.

Schengen vizesi ile ilgili karar verildi! Avrupa Parlamentosu kabul etti!

Schengen vizesi alacaklar buna dikkat etsin. Avrupa Birliği Konseyi ile Avrupa Parlamentosu, Schengen vizesi ile o kararı verdi. İşte detaylar!

Avrupa Parlamentosu kripto varlıklara vergi getirilmesini talep etti!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) ortak borçlarının geri ödenebilmesi ve çeşitli programların finansmanı için şirketler, mali işlemler ile kripto varlıklara vergi getirilmesini istedi.

Kripto piyasasında flaş gelişme! Düzenleme tamamlandı! Kripto parası olanlara katı kurallar geliyor!

Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, bankaların risklere karşı ellerinde bulundurduğu kripto varlıkları tamamen karşılamaya yetecek kadar sermaye tutmaları koşulunu getirecek düzenlemeyi onayladı. İşte detaylar...

Avrupa Birliği, kripto varlık tutan bankalara katı kurallar getiriyor!

Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, bankaların risklere karşı ellerinde olan kripto varlıkları tamamen karşılamaya yetecek kadar sermaye tutmaları şartını getirecek olan düzenlemeyi resmeb onayladı.

Bitcoin'in geleceği parlak değil!

Avrupa Merkez Bankası, Bitcoin'in 'alakasız hale geldiği' konusunda uyardı!

Kriptolarda yeni dönem! Artık vergi alınacak! Bitcoin’de 13 Eylül'den bu yana ilk...

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Enerji krizi kapıda! Dünyada konuşulan tek konu enerji krizi

Brüksel'de yapılan Avrupa Parlamentosu Sanayi, Araştırma ve Enerji Komitesi'nde Avrupa bölgesindeki enerji krizi ve buna karşı yapılabilecekler aynı zamanda kışa hazırlık çalışmaları görüşüldü. İşte detaylar…

Bitcoin 5 haftanın ardından 23 bin doları aştı! 

Avrupa Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz artırımına gideceği beklentisiyle yatırımcıların gözdesi dolar geçen haftaki zirvesinden indi. Konuyla ilgili aktarılan son dakika bilgilerine göre, Bitcoin 14 Haziran tarihinden bu yana ilk defa 23 bin doların üzerine çıktı.

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi! 

Bitcoin 30 bin doların altına kadar geriledi. Avrupa ve ABD, kripto uyarılarını yineleyerek, piyasayla ilgili kaygıları açıkladı...

Bu marka araçlar artık üretilmeyecek! Sizin de elinizde varsa dikkat arabanın son sahibi siz olmayın

Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden Almanya'da benzinli ve dizel otomobillerin sonu geliyor. Avrupa Parlamentosu Komitesi, benzinli ve dizel otomobilleri yasaklayan kararı açıklarken içten yanmalı otomobil üretimiyle elektrikli otomobil üretimi arasındaki makas daraldı.

Avrupa Parlamentosu bitcoin Haberi

Avrupa Parlamentosu bitcoin

Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto para birimlerine yasak getirecek kural teklifini reddetti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Brüksel'de yapılan AP Ekonomik ve Mali İşler Komitesi toplantısında son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para birimlerinin kullanımını düzenleyen yasa tasarısı konuşuldu.

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, söz konusu komitede, kripto para birimlerinin çevresel ayak izinin azaltılmasını da kapsayan değişiklik önerisi, 32 "hayır", 24 "evet", 6 "çekimser" oyla kabul edilmedi.

İşte konuyla ilgili yaşanan diğer gelişmeler...

Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, söz konusu değişiklik iş ispatı modeliyle enerji yoğun şekilde son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve kripto madencilik faaliyeti kullanan Ethereum ve Bitcoin gibi çeşitli para birimlerinin ticaretinin yasaklanmasını kapsıyordu.

Konuyla...