29 / 04 / 2024

avrupa rezidans maslak

avrupa rezidans maslak

Avrupa Konutları markasının yeni projesi olan Avrupa Residence Maslak projesinin hafriyat çalışmaları başladı

Avrupa Rezidans Maslak'ta metrekaresi 4 bin dolara!

İstanbul'un yeni çekim merkezi Maslak'ta 30 katlı iki rezidans bloğundan meydana gelecek olan Avrupa Rezidans Maslak projesinde satışlar Eylül'de başlayacak

Avrupa Residence Maslak, Eylül'de satışta!

Bugüne kadar başarılı projelere imza atmış olan Avrupa Konutları, yeni projelerinden biri olan Avrupa Residence Maslak'ı Eylül ayında satışa çıkaracak

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Kerimcan Durmaz Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans aldı!

Paylaştığı videolarla fenomen olarak şöhreti yakalayan ve arından DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz, Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans satın aldı.

Artaş Ataköy Avrupa'da fiyatlar 655 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markalı projelerine Ataköy'de yeni bir proje daha eklendi. Avrupa rezidans ve ofis Ataköy ismiyle yükselecek projede daire fiyatları 655 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Rezidans fiyatları!

Avrupa Konutları Kale Rezidans fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam arsa alanı 37 bin metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra dükkan ve ofisler yer alıyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Maslak 1453 Rezidans!

Birçok sosyal alanı içerisinde barındıran Maslak 1453 Rezidans İstanbul Sarıyer'de Maslak Mahallesi 'nde yükseliyor. Maslak 1453 Rezidans teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Maslak Green Pine güncel fiyatları!

Gökkar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Maslak Green Pine İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta inşa ediliyor. 8 blok halinde yükselen Maslak Green Pine güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Rezidans!

Avrupa Konutları Kale Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede yer alan daireler 515 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa edilen Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları 572 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 228 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje, 786 adet daireden oluşuyor...

Ağaoğlu'ndan 50 ay vade sıfır faiz kampanyası!

50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Büyük Ağaoğlu Kampanyası, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta inşa edilen My Home Maslak ve Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen My Towerland projelerinde geçerli...

Büyük Ağaoğlu Kampanyası Maslak projesi!

Fiyatların 572 bin TL'den başlayarak değiştiği Büyük Ağaoğlu Kampanyası Maslak projesi, 26 bin 200 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa ediliyor...

Büyük Ağaoğlu kampanyası! 50 ay vade 0 faiz!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'deki My Towerland ve Avrupa yakası Maslak'ta yer alan My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyaya göre firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

avrupa rezidans maslak Haberi

avrupa rezidans maslak
Avrupa Residence Maslak'ın hafriyat çalışmalarını izlemek için tıklayın!


Bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapmış olan Avrupa Konutları markası yeni projeler için düğmeye bastı. Maslak'ta hayata geçirilecek olan yeni rezidans projesine Avrupa Residence Maslak adı verildi.


550 konutun yer aldığı Avrupa Residence Maslak projesi yer altında 9 katı bulunan 30 katlı iki rezidans kulesi halinde inşa edilecek. Önümüzdeki Eylül ayında satışları başlayacak olan projenin hafriyat çalışmaları başladı. 


Avrupa Rezidans Maslak projesi stüdyolardan 4+1'lere kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 24 ayda teslim edilmesi planlanan Avrupa Rezidans Maslak projesinde konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin dolar olacak.


50 bin metrekarelik alana kurulan Avrupa Residence Maslak projesinde ofisler ayrı blokta yer alacak. Projedeki ofisler satılmayacak. Sadece kiralanabilecek. 


0212 571 13 55


http://www.avrupakonutlari.com.tr/


Sinem...