15 / 05 / 2024

avrupa yatırımcılar

avrupa yatırımcılar

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, dev projelerimizin Avrupa'ya örnek olduğunu belirtti...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Yastık altında doları olan yatırımcılar beklenen gün geliyor bakmadan geçmeyin! Dolar 3 gün sonra böyle olacak

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası kararı dün açıklandı. Şimdi ise gözler Fed faiz kararına çevrildi. Yastık altında doları olan yatırımcılar bakmadan geçmeyin. Dolar 3 gün sonra böyle olacak.

Rusya ve Ukrayna'daki yatırımcıların yeni adresi Türkiye'deki gayrimenkuller!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekattan sonra Avrupa ülkeleri Rusya'ya karşı yaptırımlar uygulamaya başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından Rus yatırımcılar birikimlerini Türkiye’deki gayrimenkule yatırmak için sıraya girdi. İşte ayrıntılar...

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne aday ülkeler!

Avrupa Birliği'ne yeni üye olan ve üye olma arefesindeki ülkelerde konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Buradan konut alan yatırımcılar ise hem oturma izni avantajı elde ediyor hem de kar etmiş oluyor.

Yatırımcıların yeni rotası AB üyeleri ülkeleri! 

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olmuş veya aday ülkeler. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatlarının en az ikiye katlandığını fark etti. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

Yabancı yatırımcılar Avrupa Yakası'ndan ev alıyor!

TTR Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, yabancı yatırımcıların Avrupa Yakası'na yatırım yaptıklarını söyledi. Tataroğlu, yabancıya yapılan satışların müteahhitleri sevindirdiğini söyledi.

Yabancı yatırımcıların gelmekten çekindiği Türkiye eskide kaldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası nezdinde kurulacak anlaşmanın imza töreninde yabancı yatırımcıların gelmekten çekindiği Türkiye'nin eskide kaldığını söyledi..

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Türk gayrimenkul yatırımcıları Avrupa'ya açıldı!

Türk gayrimenkul yatırımcıları Avrupa'ya açıldı. Avrupa’da konut satın almak üzere yaptığı başvurularda son bir yılda yüzde 100’ün üzerinde artış yaşandı.

avrupa yatırımcılar Haberi

avrupa yatırımcılar
Ortak girişim grubuyla birlikte ihalesini kazandıkları 3.havalimanı ile ilgili konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, 3. havalimanının altından kalkacaklarını belirtti. Özdemir, Türkiye'de hayata geçirilecek dev projelerin Avrupa ülkelerine örnek olduğunu...