02 / 05 / 2024

Avrupanın En İyi Sağlık Projesi

Avrupanın En İyi Sağlık Projesi

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları 25 Şubat'ta masaya yatırılıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları semineri 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Dolar kuru tüm zamanların en yüksek değerini gördü!

Türk Lirası'nın, dolar karşısındaki değer kaybı sürüyor. Dolar/TL kuru 7.32'yi aşarak tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı.

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

REHAU yılın en yapı ürünleri üreticisi seçildi!

Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemlerini hayata geçiren REHAU, Build 2018 tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Bina Ödülleri” töreninde yılın “En İyi Polimer Esaslı Yapı Ürünleri Üreticisi” seçildi.

Avrupanın En İyi Sağlık Projesi Haberi

Avrupanın En İyi Sağlık Projesi

Eskişehir Şehir Hastanesi, "Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi" ödüllerini aldı

- Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Akın:

- "Vatandaş hak ettiği sağlık hizmetini Türkiye'ye yakışan modern tesislerde ücretsiz olarak alıyor. Biz de geliştirici olarak da olsa bunun heyecanını yaşıyoruz ve bu tür ödülleri Türkiye'ye kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz"

İSTANBUL (AA) - Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.


Akfen İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, 2017 yılı sonunda yapımının tamamlanması ile 264 polikliniği ve bin 81 yatak kapasitesiyle bölgenin sayılı hastaneleri arasındaki yerini alacak Eskişehir Şehir Hastanesi Londra'da gerçekleştirilen törende "Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi" ödüllerini aldı.


Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'nın önde gelen finans yayınlarından EMEA Finance tarafından düzenlenen "EMEA Finance Project Finance Awards 2016" kapsamında iki ödül...