27 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent fiyatları

Avrupark Bahçekent fiyatları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent projesi 1.394 adet daire ve 84 dükkandan meydana geliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

Cihan inşaat Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

1.394 konut ve 86 ticari birimin yer aldığı Cihan İnşaat Avrupark projesinden 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Avrupark'ta 1 oda 1 salon daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent harita bilgilerine göre proje; Silivri banliyö tren hattına ve Kanal İstanbul projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor. İşte, Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent'te 175 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen "Avrupark Bahçekent", yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmekte olan Avrupark Bahçekent projesinde lansman kampanyası uzatıldı.

Avrupark Bahçekent’in lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018 Nisan'da!

Cihan İnşaat kalitesi ve Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselen Avrupark Bahçekent projesinde yüzde 1 KDV avantajlı konutlar 174.000 liradan başlıyor.

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Avrupark Bahçekent'te ödeme avantajları devam ediyor!

BAHÇEKENT'TE Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent’ten lansman fiyatlarıyla! 170 bin TL'ye 1+1!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi 79 bin metrekare arsa alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 170 bin liradan başlıyor.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent güncel daire fiyatları!

Avrupark Bahçekent güncel daire fiyatları 2+1'lerde 330 bin TL'den başlıyor. Avrupark Bahçekent projesi Nisan 2018'de teslim edilecek...

Avrupark Bahçekent'te 25 milyon liralık rezervasyon!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'na Avrupark Bahçekent projesiyle katılan Cihan İnşaat, 25 milyon liralık daire rezervasyonu yaptı. Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 319 bin liradan başlıyor...

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'ten ev sahibi olamk isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuluyor. Projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1! Teslimler Mayıs 2018'de!

Baçekent'te Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat bulan Avrupark Bahçekent projesi daire sahibi olmak isteyenlere avantalı fiyatlarlar sunuyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te yükselen Avrupark Bahçekent projesinde 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent'te 1+1'ler 204 bin TL'ye!

Cihan İnşaat tarafından Avrupa Yakası Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları'nda 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Avrupark Bahçekent fiyatları Haberi

Avrupark Bahçekent fiyatları

Bu yılın Ocak-Mayıs döneminde Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent, Emlak Konut liginde 5 ayın satış lideri oldu. Şirket ilk 5 ayda toplam 284 konut sattı. En yakın rakibin satışı ise 224 bağımsız birim oldu. Şirket, Ocak’ta 52, Şubat’ta 69, Mart’ta 53, Nisan’da 41 ve Mayıs’ta 69 konut satışına imza attı. 5 ayda satılan bağımsız birimden elde edilen ciro ise 122 milyon 892 bin 524 lira oldu. Aynı tarihte Emlak Konut tarafından geliştirilen ve satışı devam eden 92 projede satılan bağımsız birim adedi 2 bin 237, elde edilen toplam hasılat 1 milyar 461 milyon 382 bin 638 lira olarak kayıtlara geçti. 


Projeye güvenen alım yaptı 

Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, bugüne kadar yapılan projelerin başarısı ve...