29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent hoşdere

Avrupark Bahçekent hoşdere

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı proje 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım!

Avrupark Bahçekent Hoşdere ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.394 daire ve 86 dükkandan oluşan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Avrupark Bahçekent projesinde 1.380 tane daire ve 72 tane dükkan bulunuyor. Proje Cihan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Avrupark Bahçekent satış ofisi 0216 499 18 01.

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede daireler ve ticari birimlere yer veriliyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat tarafından yükseliyor!

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığıyla dikkat çeken Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak.

Tual Bahçekent Hoşdere 2017 konut fiyatları!

Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 4+1 dairelerin tümü satıldı...

Semt Bahçekent Hoşdere ev satış fiyatları!

Semt Bahçekent Evleri İstanbul Başakşehir Hoşdere'de Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede ev fiyatları 214 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Sur Yapı Bahçekent Hoşdere projesinde 755 konut ve 34 ticari birimin yer alması planlanıyor. Peki Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Başakşehir-Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent projesi 1.349 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.İşte Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı...

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Tual Bahçekent Hoşdere fiyatları!

Tual Bahçekent Hoşdere fiyatları 241 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde teslimler Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Tual Bahçekent Hoşdere telefon numarası!

Tual Bahçekent Hoşdere telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 4 oda 1 salon konutların tamamının satıldığı proje 190 bin metrekare alana sahip.

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim!

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 23 bloktan meydana geliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres!

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres bilgisi kapsamında proje, Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu üzerinde bulunuyor. Cihan İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metre arasında değişiklik gösteren Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 1.394 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.

Avrupark Bahçekent hoşdere Haberi

Avrupark Bahçekent hoşdere

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat  ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen proje dev şehir parkı Hayat Park'ın yanında yükseliyor.


Konutların büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişen Bahçekent Avrupark Konutları konum olarak planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre,3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent 'te cami ve piknik alanları, mağazalar, yamaç terasları, etkinlik alanları, gölet, bankalar, oyun alanları, okullar, spor alanları, havuz, restoranlar, marketler, çim amfi, kafeler gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin...