01 / 05 / 2024

Avrupark Bahçekent kampanya

Avrupark Bahçekent kampanya

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent'in lansman kampanyası uzatıldı!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Özellikle gurbette yaşayan vatandaşlarımızın izin döneminde gelip projemizi görmesi ve avantajlı fiyatlarla daire alması için lansman kampanyasını uzattık” dedi.

Bahçekent Avrupark'ta 3 oda 1 salon daireler 369 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te avantaj devam ediyor!

Bahçekent'te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent büyük ilgi görüyor. Projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı sürüyor.

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent teslim tarihi 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlandı. Daire tipleri 1+1'den 4+1' kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yer alıyor.

Avrupark Bahçekent lansman günü!

Avrupark Bahçekent lansman günü 8 Nisan 2015 Çarşamba olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje toplam 83 bin metrekare arsa alanına sahip.

Bahçekent'in en avantajlı projesi Avrupark'ta ön talep fırsatları için acele edin!

Hoşdere 3. etapta yeni bir şehir kuran Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde avantajlı fiyatlar ve öncelikli ev seçme fırsatı için ön talep sürecine devam ediyor.

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat!

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat listesi kapsamında daireler 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 dairenin bulunduğu proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent kampanya Haberi

Avrupark Bahçekent kampanya

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek. Projede 1+1 daireler 220 bin liradan . Açıklama Cihan İnşaat Geliştirme Ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır'dan geldi. "Ev almak isteyen herkese şirket bünyesinde finans kolaylığı sağlıyoruz" diyen Bengi Hışır, "Kampanyamızdan yararlanıp peşinatın yüzde 25'ini verenler borcım kalan kısmmı 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak" dedi. Avrupark'ta 1+1'den 4+1'e daire tipleri mevcut. 


Posta 




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avrupark Bahçekent ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor. 


İstanbul'un Avrupa yakasına kurulan yeni şehrin tam kalbinde Bahcekent'te, Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle insa edilen Avrupark Bahçekent, yıl...