28 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent lokasyon

Avrupark Bahçekent lokasyon

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 1.394 daireden meydana gelen projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Toplam 1.394 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri!

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.

Avrupark Bahçekent fiyatları!

Avrupark Bahçekent fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet daireden oluşan projede 86 adet ticari ünite yer alıyor. Proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesi ile yükseliyor.

Avrupark Bahçekent daire görselleri!

Avrupark Bahçekent projesi Bahçeşehir’e 5 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede home office satışları 1 sene sonra başlayacak. İşte Avrupark Bahçekent daire görselleri...

Avrupark Bahçekent lansmanı bugün!

Avrupark Bahçekent lansmanı bugün yapıldı. Satışlarının 11 Nisan Cumartesi günü yapılacağı projede toplam 83 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 1.394 konut yer alıyor.

Avrupark Bahçekent satış tarihi!

Avrupark Bahçekent satış tarihi 11 Nisan Cumartesi günü olarak belirlendi. Toplam 1.394 konuttan oluşan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Avrupark Bahçekent lansmanı yarın!

Avrupark Bahçekent lansmanı yarın yapılacak. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede toplam 1.394 konut yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası' ndaki Yenişehir'de bulunuyor.

Avrupark Bahçekent lansman günü!

Avrupark Bahçekent lansman günü 8 Nisan 2015 Çarşamba olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje toplam 83 bin metrekare arsa alanına sahip.

Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Proje toplam 1.394 adet daireden meydana geliyor. Peki Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon!

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 64 metrekareden başlıyor 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

Avrupark Bahçekent lansman tarihi!

Avrupark Bahçekent lansman tarihi olarak 8 Nisan 2015 günü gerçekleşmesi planlandı. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar ulaştığı projede Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede 86 adet mağaza bulunuyor.

Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının içerisinde gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent projesi toplam 1.380 adet konut ve 72 adet dükkandan meydana geliyor...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri!

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Ulşaım bilgileri kapsamında 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat!

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat listesi kapsamında daireler 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 dairenin bulunduğu proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent lokasyon Haberi

Avrupark Bahçekent lokasyon

Ulaşım bilgileri kapsamında Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinde 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinde ortak alanları arasında mağazalar, gölet, restoranlar, oyun alanları, cami ve piknik alanları, havuz, bankalar, marketler, spor alanları, kafeler, okullar, yamaç terasları bulunuyor.


Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşeceği Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinde daireler 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklı şekilde seçeneklerle dizayn edildi.


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay...