06 / 05 / 2024

AVRUPARK BAHÇEKENt tücari ünite

AVRUPARK BAHÇEKENt tücari ünite

İSTANBUL, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyük şehirlerde markalı konut projeleri üreten gayrimenkul şirketleri satışa ticari ünitelerle hem yatırımcılarına kazandırıyor hem de projenin bulunduğu lokasyonun değer artışına vasile oluyor.

Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Avrupark Bahçekent ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası detaylar…

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te gurbetçi Türklerin avantajlı fiyatlarla ev alabilmeleri için lansman kampanyası uzatıldı.

Avrupark Bahçekent'te 2018'de teslim daireler!

Daire alanlarının 63 metrekareden başlayarak 190 metrekareye kadar ulaştığı projede toplamda 1.394 daire yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent'te Cihan İnşaat imzası bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

AVRUPARK BAHÇEKENt tücari ünite Haberi

AVRUPARK BAHÇEKENt tücari ünite

İSTANBUL, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyük şehirlerde markalı konut projeleri üreten gayrimenkul şirketleri satışa ticari ünitelerle hem yatırımcılarına kazandırıyor hem de projenin bulunduğu lokasyonun değer artışına vasile oluyor. 


Birçok projede konut sayısının en az yüzde 10 -15' i kadar üretilen ticari ünitelerden ön talep toplama ve lansman döneminde satın alma yapanlar, proje bittiğinde en az yüzde 50 oranında kârlı çıkıyor. Konut yerine ticari alanlara yönelenler, kira getirişi ve değer artışıyla birlikte daha yüksek prim elde ediyor. Satışa sunulan dükkân ve mağazaların fiyatı ise semt ve projenin büyüklüğüne göre değişiyor. 


SEÇİM SONUÇLARI SATIŞLARI ARTIRDI 

Ticari alan satışı yapan ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticileri ise 'istikrar' odaklı mesajların satış süreçlerini doğrudan etkilediğini vurguluyor. Bunun en çarpıcı örneğini, 8 yılda toplam 2.5 milyar...