02 / 05 / 2024

Avrupark Bahçekent yatırım bedeli

Avrupark Bahçekent yatırım bedeli

Emlak Konut Avrupark Bahçekent teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 78 bin 639 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede ön talep toplanıyor.

Avrupark Bahçekent konut sayısı!

Avrupark Bahçekent projesinde daire alanları 60 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek. İşte Avrupark Bahçekent konut sayısı...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından geliştirilen Avrupark Bahçekent'te ön talep toplanıyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede daireler ve ticari birimlere yer veriliyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent projesi nerede?

Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyor. Daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Avrupark Bahçekent projesi nerede? sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz.

Avrupark Bahçekent yatırım bedeli!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesindeki daire teslimleri 2017 yılının sonunda gerçekleşecek. Projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. İşte Avrupark Bahçekent yatırım bedeli...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi içerisinde toplam 1.380 tane daire ve 72 tane dükkan yer alıyor. Proje Sultan Selim Köprüsü’ne yakın mesafede hayata geçiriliyor.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aykut Hasbal ve İlhami Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekjırıja Memedı tarafından kuruldu.

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Avrupark Bahçekent yatırım bedeli Haberi

Avrupark Bahçekent yatırım bedeli

Avrupark Bahçekent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. Projede 1.380 adet daire ve 72 adet dükkan bulunuyor. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'teki 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare ile 120 metrekare, 3+1 daireler 145 metrekare ile 150 metrekare arasında, 4+1 salon daireler 160 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen alana sahip. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TOKİ tarafından geliştirilen Avrupark Bahçekent projesi, Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 78 bin 639 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


600 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinde teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Projede yüzme havuzları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Avrupark...