06 / 05 / 2024

Avrupark Hayat değeri

Avrupark Hayat değeri

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı. Salı günü piyasa hayatına giriş yapan Squid kripto parasının fiyatı yalnızca 1 sentti, Cuma günü ise 39 sente kadar çıktı. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat ödemeleri!

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Avrupark Hayat Proje fiyatları!

Avrupark Hayat Proje fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Avrupark Hayat projesi İstanbul Başakşehir Hoşdere'de yükseliyor...

Avrupark Hayat Evleri satış ofisi!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat Evleri projesinin lansmanı 28 Ekim'de yapılacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Avrupark Hayat lansmanı 28 Ekim'de!

Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat İstanbul projesi 1.095 daire ve 89 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje 28 Ekim'de basına tanıtılacak.

Avrupark Hayat daire satış fiyatları!

Avrupark Hayat daire satış fiyatları minimum 508 bin TL'den başlıyor. Dükkan fiyatları 608 bin TL'den başlayan proje İstanbul Bahçeşehir Hadımköy'de Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Avrupark Hayat'ın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupark Hayat projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Hoşdere Avrupark Hayat satılık!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

Avrupark Hayat değeri Haberi

Avrupark Hayat değeri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avrupark Hayat değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 831 milyon 173 bin 400 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri KDV dahil 227 milyon 33 bin 475 TL olarak belirlendi. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 1 milyar 87 milyon 968 bin 303 TL olarak belirlenirken; projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen net bugünkü değeri KDV dahil 271 milyon 992 bin 76TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: