03 / 05 / 2024

Avrupark Hayat değerleme 2021

Avrupark Hayat değerleme 2021

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Avrupark" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Avrupark değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Avrupark projesi 17 adet bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 31 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 34 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hayat Tepe ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Hayat Tepe Projesi'nin ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark'ın 2018 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Hoşdere'de inşa edilen Avrupark projesinin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat değerleme 2021 Haberi

Avrupark Hayat değerleme 2021

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avrupark Hayat değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 668 milyon 974 bin 680 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri KDV dahil 128 milyon 729 bin 195 TL olarak belirlendi. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 687 milyon 893 bin 922 TL olarak belirlenirken; projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen net bugünkü değeri KDV dahil 171 milyon 973 bin 480 TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: