02 / 05 / 2024

avrupark hayat konut projesi

avrupark hayat konut projesi

Avrupark Hayat Evleri konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Hayat'ta aidatlar düşük tutuluyor...

Avrupark Hayat Evleri satış ofisi!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat Evleri projesinin lansmanı 28 Ekim'de yapılacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisi kullanırken başvuru sahiplerine hayat sigortası da kullandırılıyor. Peki, konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Avrupark'ta 655 ada 1 parsel 32 derslikli ortaöğretim tesisinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Değerli Konut Vergisi iptal edilmedi, 2021'de de hayatımızda!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''Değerli Konut Vergisi iptal edilmedi 2021 yılında yeniden hayatımızda'' konulu yazısını kaleme aldı. 

avrupark hayat konut projesi Haberi

avrupark hayat konut projesi

30 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek 'Biz bize yeteriz' ödeme kampanyası uygulanan Avrupark Hayat projesi İstanbul Başakşehir Hoşere bölgesinde yükseliyor. Proje Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor. 

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Avrupark Hayat Evleri 42 bin metrekare alana sahip. Projede dairelerin 36 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 
 

Avrupark Hayat Evleri toplam 1.095 konut ve 81 adet ticari birimden meydana geliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Avrupark Hayat projesinde daire büyüklükleri 63 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor

Düşük aidat avantajı!

Metrekare birim fiyatların 3 bin 675 TL'den başladığı Avrupark Hayat projesinde aidatlar ortalama 200 - 250 TL olarak belirlendi. Hoşdere Avrupark Hayat Evleri fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.  
 
Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlananan...