03 / 05 / 2024

Avrupark yıl sonu değerleme raporu

Avrupark yıl sonu değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İş kapsamında inşa edilen Avrupark projesi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Avrupark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Avrupark" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark İstinye 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Tahincioğlu tarafından ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Nidapark İstinye projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Validebağ Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dap Yapı imzası ile inşa edilen Validebağ Konakları'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Emlak Konut Ataşehir'deki 12 parselin yıl sonu değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ve Barbaros mahallelerinde yer alan 12 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Avrupark yıl sonu değerleme raporu Haberi

Avrupark yıl sonu değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark projesi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

"İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak (Avrupark) projesi için hazırlatılan Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu"  , ekte yer almaktadır. 



Dosya için