20 / 05 / 2024

AVS İzolasyon şirketi

AVS İzolasyon şirketi

AVS İzolasyon ve Likit Şap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Altuntaş Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 300 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir' de kuruldu.

Hck İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hck İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Kodalak Tarafından kuruldu.

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hameş tarafından kuruldu.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Memetali Kaya tarafından kuruldu.

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özde Şenel tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Polimak İnşaat Mekanik Tesisat İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Polimak İnşaat Mekanik Tesisat İzolasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Ertekin ve Murat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Varçin tarafından kuruldu.

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztoprak tarafından kuruldu.

AVS İzolasyon şirketi Haberi

AVS İzolasyon şirketi

AVS İzolasyon ve Likit Şap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Altuntaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


AVS İzolasyon ve Likit Şap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat ,açık ve kapalı otoparklar, fabrika iç ve dış sahaları, açık ve kapalı spor alanları, sergi ve gösteri salonları gibi yerlerin tesviye beton dökülmüş yüzeylerini dış etkenlerden korumak ve kullanılan alanın kullanım süresini uzatmak amacıyla likit şap uygulaması yapmak. b.Her türlü zemin  izolasyonu için Likit şap üretimi ve satışı yapmak. c. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. d. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve...