03 / 05 / 2024

avukat mustafa güneş kimdir

avukat mustafa güneş kimdir

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AVM ortak giderlerine bakanlık müdahalesi!

Mustafa Güneş yılın sona ermesine bir gün kala yapılan bu müdahalenin hukuka uygun olmadığını ve sektörde var olan uyuşmazlığı daha da derinleştireceğini, söz konusu yönetmelik değişikliğinin binlerce dava açılmasına neden olabileceğini belirtti.

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Ev alırken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Türkiye’de ev alma hayali, 'hayali evlere' para kaptırmaya neden olabiliyor. Kredi çekerek borca giren ve mağdur olan binlerce kişi bulunuyor. Peki ev alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? Avukat Mustafa Güneş yanıtladı...

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 33 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Albayrak tarafından kuruldu. 

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ön ödemeli ev satışında tazminat yükü arttı!

MGC Legal Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 45’inci maddesinde yapılan değişikliklerin KHK’nın yürürlük tarihinden evvel imzalanmış gayrimenkul satış vaadi sözleşmelerine etkisi konusundaki olasılıkları değerlendirdi.

Osmangazi Güneştepe'nin eksikleri gideriliyor!

Mahalle ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 2 Aralık'ta kuruldu.

Mustafa Gül kimdir?

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kimdir? Mustafa Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Gül ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Gül...

Güneş Sigorta'dan yılın son sergisi!

Açılışı, Erol Büyükburç ile ressamlar Şeref Kiperol Üçok ve Mustafa Günen'in katılımı ile gerçekleştirilen sergi, pazar hariç her gün 10:00-18:00 saatleri arasında Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde, sanatseverlerin ziyaretine açık olacak...

Mustafa Güçlü kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) Başkanı Mustafa Güçlü kimdir? Mustafa Güçlü ne zamandan beri Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin başkanlığını yapıyor? İşte TÇMB Başkanı Mustafa Güçlü...

avukat mustafa güneş kimdir Haberi

avukat mustafa güneş kimdir

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payının kural olarak eşit dağıtılmasını öngördüğünü aktardı. 


Güneş, “Bu durumda örneğin arsa üzerinde 10 daireli bir apartman yapılması gerektiğinde ön tarafın tamamına 12 pay, arka tarafa 8 pay vererek yapılaşma yapmanız gerekir. İlk etapta bu mantıklı gelse de bu durum kurumsal firmalar için doğru olmayabiliyor. Çünkü 100 üniteli büyük bir konut projesinde bu mantıkla bakıldığında bir üniteye 1/100 oranında arsa payı vermeniz gerekebiliyor. Bu uygulama ise fiyatların yüksek olmasına neden oluyor. Eğer 1/100 arsa payı vermek yerine, bir üniteye 99/100 gibi bir arsa payı verildiğinde geriye kalan 99 üniteye de binde bir gibi bir arsa payı verildiğinde 99 daireye arsa payı maliyetini yansıtmamış olursunuz. Bu da 700 ila...