03 / 05 / 2024

Avukat Şükrü Bağrıaçık

Avukat Şükrü Bağrıaçık

Tisan İnşaat ve Sanayi kurucu ortaklarından, Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Avukat Şükrü Bağrıaçık vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazı sonrası Konya'da Hacı Veyis Camii'nden kaldırılacak.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Altını olanların dünyaları başına yıkıldı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı... Altını olanların dünyaları başına yıkıldı... Hemen bakın...

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satışa sunulacak. İş yeri sahibi olmak, ya da yatırım yapmak isteyenler, tutarın yüzde 30'unu peşin kalan taksitleri ise 120 vade ile ödeyebiliyor. Başvurular TOKİ hizmet merkezleri ve internet üzerinden alınabiliyor.

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Euro kuru görenleri şaşkına çevirdi! Euro yatırımcıları dikkat! Euroda son dakika!

Euro bugün yatırım yapmak isteyenler ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru bugün yeni güne yükselişle başlarken bugünkü seviyesi görenleri şaşkına çevirdi. İşte euroda son dakika 16 Haziran 2022...

Avukat Şükrü Bağrıaçık Haberi

Avukat Şükrü Bağrıaçık

Tisan İnşaat ve Sanayi A.Ş kurucu ortaklarından, Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Avukat Şükrü Bağrıaçık vefat etti. 


Şükrü Bağrıaçık'ın cenazesi bugün (27.12.2014) öğle namazı sonrası Konya'da Hacı Veyis Camii'nden kaldırılacak olup, Konya Üçler Mezarlığı'na...