07 / 05 / 2024

avukat Yunus Can kimdir

avukat Yunus Can kimdir

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Gayrimenkul alım satımı artık noterlerde de yapılabilecek!

Yeni kanunla beraber gayrimenkul alım satımları artık noterliklerce de gerçekleştirilebilecek. Peki yeni düzenlemenin detayları neler? İşte Noterlikten gayrimenkul alımı satımı detayları ve Avukat Nevin Can'ın konuyla ilgili o açıklamaları... 

Zyma Gayrimenkul Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Zyma Gayrimenkul Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Can Özkaş ve Zehra Özkaş ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs sebebiyle kira ödememek mümkün mü?

Koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetleri durdurulan iş yerlerinin kira ödememe imkanı olup olmadığı tartışılmaya devam ediyor. TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Yunus Gün, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Hamit Bahar, Soner Aratma ve Yunus Can Baylık imzasıyla kuruldu.

Acarlar Şirketler'in acı günü! İsmail Can Özersin vefat etti!

Acarlar Şirketler Topluluğu'nda avukat olarak çalışmış olan Belgin Özersin'in oğlu İsmail Can Özersin vefat etti. Acarlar Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Kiracılar riskli yapı kararına karşı dava açamıyor mu?

Afet Yasası ve Borçlar Kanunu’ndaki ‘10 yıllık kiracıların gerekçesiz olarak tahliye edilmesi’ gibi hükümlerle kiracıların mağdur olduğunu söyleyen Beyoğlu Kent Savunması üyesi avukat Eren Can uygulamanın kiracılar açısından yarattığı tehlikeye değindi.

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Can Çece Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Emre Enstitüsü 'nün 33. merkezi Roma 'da açıldı!

İtalya'ya resmi ziyaret düzenleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretinin üçüncü gününde amacı Türk kültürünün yurt dışında tanıtılması olan Yunus Emre Enstitüsü 'nün 33. merkezini Roma 'da açtı.

Yunus Emre Enstitüsü Roma'da açıldı!

İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun davetiyle bu ülkeyi yedi yıl aradan sonra ziyaret eden ilk Türk Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül, ziyaretinin üçüncü gününde Yunus Emre Enstitüsü'nün 33. merkezini Roma'da açtı...

avukat Yunus Can kimdir Haberi

avukat Yunus Can kimdir

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. Cenazesi, bugün Ümraniye Esenevler Mahallesi Hacı Ömer Karagül Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Hekimbaşı Kocatepe Mezarlığı'na defnedilecek. Emin Grup, Eminevim ve Eminotomotiv taziye ilanı yayınlattı. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...