14 / 05 / 2024

Awehıll Turizm iletişim

Awehıll Turizm iletişim

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri!

128 daireden meydana gelen Bursa Kestel Zorlupark Evleri akıllı sistemle donatılıyor. Akıllı daire sisteminin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. Bursa Kestel Zorlupark Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Awehıll Turizm iletişim Haberi

Awehıll Turizm iletişim

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.


Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil ya da çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları tesis ve inşa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kişilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik işletmeyle ilgili ayni ve şahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm işletmeciliği yapmak. 3- İç ve dış turistik seyahat,...