29 / 04 / 2024

axis avm ziyaretçi sayısı

axis avm ziyaretçi sayısı

Perşembe günü kapılarını açan Axis Kağıthane'yi açılışın ilk gününde 50 bin kişi ziyaret etti...

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Axis AVM yılbaşında açık mı?

Axis AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis AVM yılbaşında açık mı? Axis AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Axis AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Axis AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Axis AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Axis AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

AVM'lerde ciro ve ziyaretçi yüzde 40 azaldı!

“Paniği ilk defa rakamlara yansımış haliyle gördük” diyen AYD Başkanı Belgü, Ankara ve İstanbul’da patlayan bombaların ardından hafta sonu AVM’lerin ziyaretçi ve cirolarında yüzde 30-40 düşüş olduğunu söyledi.

Antalya'daki ters ev ziyaretçi akınına uğradı!

ANTALYA Kundu’da Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü ters evi ziyaretçi akınına uğruyor. 1’i Rus 3 girişimcinin açtığı ters ev, 15 lira ücretle ziyaret ediliyor.

ÖzdilekPark İstanbul'a bir yılda 9 milyon ziyaretçi!

ÖzdilekPark İstanbul, geçtiğimiz yıl eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. AVM, toplam 45 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 170 mağazasıyla 9 milyon ziyaretçi ağırladı.

Axis AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Axis AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Axis AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Axis AVM bayramda kaça kadar açık? Axis AVM bayramda kaçta açılacak?

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

AVM'lerde Haziran döneminde ziyaretçi sayısı azaldı!

AVM'lerde metrekare başına düşen cirolar geriliyor, haziran döneminde ziyaretçi sayısı azaldı. AYD Başkanı Belgü: İnsanlar bu dönem tüketimde daha temkinli.

AVM'lere ziyaretçi akını!

Güvenlik tedbirlerindeki artış ve yüksek seyreden hava sıcaklıklarının etkisiyle alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayısı, yüzde 10'a varan oranlarda arttı. Geçen seneye göre artış oranı yüzde 5.

CNR Emlak 2015 Fuarı'nın hedefi 40 bin ziyaretçi!

Bu yılın Kasım ayında düzenlenmesi planlanan CNR Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı olmak üzere 40 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

Türkiye'de yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 9,4 geriledi!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (AKTOB) Temmuz bülteni verilerine göre, Antalya'ya yılın ilk yarısında gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 9,4 gerileyerek 4 milyon 514 binden, 4 milyon 88 bine düştü.

Dünyada en çok ziyaretçi çeken şehirler arasında İstanbul 5'nci sırada!

İngiliz Independent sitesinde yer alan analizde, Dünya genelinde yılda en çok ziyaretçi çeken şehirler listesinde Londra ilk sırada, İstanbul ise beşinci sırada yer aldı.

axis avm ziyaretçi sayısı Haberi

axis avm ziyaretçi sayısı


Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığı ile hayata geçirilen Axis AVM açıldığı ilk gün 50 bin kişiyi ağırladı. Kağıthane merkezindeki Cendere Caddesi üzerinde yükselen Axis Kağıthane'de 110 perakende mağaza...