17 / 05 / 2024

Axis Kartal İnşaat iletişim

Axis Kartal İnşaat iletişim

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Müteahhit Özgür Kartal’ın bürosuna silahlı saldırı!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde müteahhit Özgür Kartal’ın bürosuna gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tabanca ile rastgele ateş etti. Saldırıda büroda bulunan yaralı Hüseyin Sıktaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Axis Kartal İnşaat iletişim Haberi

Axis Kartal İnşaat iletişim

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...