29 / 04 / 2024

Axis ve Metrogarden

Axis ve Metrogarden

Sur Yapı, önümüzdeki yıl Eyüp’te yer alan Axis İstanbul ve Bursa’da bulunan MARKA AVM’yi hizmete açmayı, İzmir’de Marina Park karma projesinin inşasına başlamayı hedefliyor.

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Sur Yapı Axis Suites'te 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede yüzde 25 indirim, 0.79 faiz, yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. Peki Sur Yapı Axis Suites'te konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Cenap Sezğin tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı 2017!

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında faizsiz ve peşinatsız taksit imkanı sunuluyor. Axis İstanbul projesinde ofisler hemen teslim ediliyor...

Axis İstanbul ödeme koşulları!

Axis İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ve faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor. Axis İstanbul'da ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul ofis fiyat 2017!

Ofis ve alışveriş merkezi alanından oluşan Axis İstanbul projesinde 27 Ocak'a kadar sıfır peşinat, sıfır faizle ödemeler yapılabiliyor. İşte Axis İstanbul ofis fiyat 2017...

Axis İstanbul Demirkapı fiyatları!

Toplam 195 ofis ve AVM alanından meydana gelen Axis İstanbul projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı fiyatları...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı kapsamında peşinatsız ve faizsiz 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Axis ve Metrogarden Haberi

Axis ve Metrogarden

Sur Yapı, alışveriş merkezlerinin yanı sıra oluşturduğu yaşam alanları içerisinde proje yapısına uygun alışveriş caddeleri geliştiriyor. Proje sakinlerinin ve bölge halkının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Sur Yapı, farklı konsepttekionlarca mağaza, restoran, sinema ve spor salonugibi olanakları birarada sunuyor.


Sur Yapı’nın Corridor, Exen İstanbul ve Mirage projelerinde bulunan alışveriş caddelerinin hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. Spor salonu, sinema, yeme-içme alanları, hizmet noktaları ve sevilen markaları ile bu alışveriş caddelerindegeçmişin özlem duyulan sokak çarşısında alışveriş yapma duygusunu yaşatma amaçlanıyor. Corridor, Exenİstanbul ve Mirage projelerinin alışveriş caddeleri tam anlamıyla site sakinleri ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanıyor. 3 projenin alışveriş caddelerinde toplam 120’ye yakın mağaza bulunuyor.


400'ü aşkın mağazanın ev sahibi olacak


Önümüzdeki dönemde...