13 / 05 / 2024

Ay Yap sat

Ay Yap sat

Ay Yap Sat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Aydoğdu ve Yaşar Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konut ticaretinde yap-sat devri kapandı. Konuya ilişkin bilgi veren Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Maketten, topraktan daire satmak artık firmanın intiharıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Arzu Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Haziran ayı konut satışları sektöre umut verdi!

TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı konut satış rakamları, sektöre umut oldu...

Smart Ay Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ay Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Orhan Irmaksever tarafından kuruldu.

Oyakkent 3. etap Ocak ayında satışta!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK, Başakşehir projesi için çalışmalarını tamamlıyor. Şantiye tesislerinde hazırlıkların tamamlandığı projenin Ocak ayında satışa çıkması planlanıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Albayın ve Yahya Çeşme ortaklığıyla kuruldu.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

İnşaatta şimdi yap sat zamanı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, inşaat sektöründe bir devrin kapandığını ve yeni bir dönemin başladığını belirtti. Özyurt "İnşaatta sat yap dönemi bitiyor, yap sat dönemi başlıyor" dedi.

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cantaylan Bekdemir tarafından kuruldu. 

İnşaat patronları Nisan ayı konut satışlarını değerlendirdi!

TÜİK, Nisan ayı konut satış rakamlarını az önce açıkladı. Buna göre Türkiye genelinde konut satışları 2018 Nisan ayında 103 bin 87 olarak kaydedildi. 

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Ay Yap sat Haberi

Ay Yap sat

Ay Yap Sat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Aydoğdu ve Yaşar Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.


Ay Yap Sat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...