17 / 05 / 2024

ayancık afet konutları 2022

ayancık afet konutları 2022

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

ayancık afet konutları 2022 Haberi

ayancık afet konutları 2022

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedeler için yeni iş yerleri ve konutlar inşa ediliyor.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaat çalışmalarına başlanan iş yerleri ve konutların kısa zamanda tamamlanacak.

Yeni yatırımlar kapsamında Sinop Ayancık'da ayrıca köprü yapım çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kaymakam İsmail Pendik, söz konusu çalışmaların sürdüğü bölgelerde incelemeler gerçekleştirerek konuyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Ayancık Kaymakamlığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sel felaketinin yaralarının hızla sarıldığını kaydetti. Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihindeki sel felaketinde 16 kişi hayatını kaybetmişti. Ayancık'ta meydana gelen sel felaketinde 40 konut yıkılmış, 56 iş yeri de zarar görmüştü.

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan...