03 / 05 / 2024

Ayancık revize imar planı

Ayancık revize imar planı

Ayancık Belediye Başkanlığı, mevcut imar planı revize ederek güncellenmesi için İLBANK A.Ş. .'ye müracaat etti.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 100 ve 200 bin TL’nin aylık faiz kazançları peş peşe açıklandı!  

Bankaların mevduat hesapları için revize ettiği faiz oranları, vatandaşlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. 32 günlük mevduat hesaplarında ortalama yüzde 40 faiz verilirken, 92 günlük mevduat hesaplarında ise yüzde 45.5 ortalama ile faiz teklifi sunuluyor. İşte detaylar...

IMF’ye göre Türkiye 2023’te 17’nci büyük ekonomi olacak!

IMF, 2023’te Türkiye’nin 19’uncu büyük ekonomi olacağı yönündeki tahminini 17’ciliğe revize etti ve 2028 yılına kadar bu sırasının değişmeyeceğini öngördü. IMF’nin milli gelir tahminleri OVP’nin de üzerine yer aldı.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

Belediye KDV'den muaf ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Sinop İli Ayancık Belediye Başkanlığı, Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı arsaları satışa çıkardı.

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Ayancık revize imar planı Haberi

Ayancık revize imar planı

Ayancık Belediye Başkanlığı, mevcut imar planı revize ederek güncellenmesi için İLBANK A.Ş. .'ye müracaat etmiştir. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, " 1997 yılında yapılan imar planımızın revize edilmesi için İl bank A.Ş müracaat edilmiş ve İller Bankası tarafından ihalesi yapılmıştır.  27.12.2016 tarihinde yüklenici firma olan Salarha Şehircilik Mimarlık Mühendislik İnş. San.VeTic. LTDŞTİ ile sözleşmesi yapılmıştır. İmar planının  revize edilmesi için çalışmalarımız başlamıştır. 

Sözleşme süresi 124 gün olup, %50 kredi, %50'si ise hibe şeklinde yaptırılacaktır" dedi


Haber...