18 / 05 / 2024

Ayancık yarı olimpik yüzme havuzu mu yapılacak

Ayancık yarı olimpik yüzme havuzu mu yapılacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ayvacık ilçesine ulusal yüzme müsabakaları için yeterli donanıma sahip yarı olimpik yüzme havuzunun yapımının startının verildiğini söyledi.

Ailesi kiracı olanların yaklaşık yarısı konut sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen “Dezavantajların Kuşaklararası Aktarımı” araştırmasını yayımladı. Söz konusu araştırmada yer alan detaylara göre ailesi kiracı olanların yaklaşık olarak yarısı konut sahibi olamadı.

Küresel petrol arzı Haziran ayında yaklaşık yarım milyon varil arttı!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, dünyada günlük petrol üretimi geçen ay, bir önceki aya göre 480 bin varil artış gösterdi ve 101 milyon 760 bin varil seviyesinde gerçekleşti.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz IPhone sözü! Fiyatlar artık yarı yarıya olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ucuz IPhone müjdesi geldi. Fiyatlar yarı yarıya düşecek. İşte detaylar!

Gratis’te “sıcacık yarıyıl tatili indirimleri” başladı! Eksiklerinizi tamamlayın! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yarı yıl tatiline özel pek çok ürün grubunda farklı kampanyalarla cazip indirim fırsatları sunuyor. İndirimler kapsamında Beaulis Glide eyeliner  90 TL yerine 55 liraya, Maybelline’in en çok satan New York Lash Sensational Sky High Maskarası 320 TL yerine 18

Bankalarda 92 günlük faiz yüzde 30’u aştı, Kapalışarçı’da dolar 19 TL’ye ulaştı!

Bankalarda mevduata verilen faizlerde büyük yarış başladı. Mevduat faizlerinde sadece bu hafta 1 ila 2 puanlık artışlar yaşandığı ve bazı bankaların yüzde 30 barajını da aştığı, öte yandan dövize olan taleple, Kapalıçarşı’da doların 19 TL’ye ulaştığı iddia edildi.

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Ayancık yarı olimpik yüzme havuzu mu yapılacak Haberi

Ayancık yarı olimpik yüzme havuzu mu yapılacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ayvacık ilçesine ulusal yüzme müsabakaları için yeterli donanıma sahip yarı olimpik yüzme havuzunun yapımının startının verildiğini söyledi.

Yapılacak tesisin teknik özellikleri hakkında bilgi veren AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, “160 cm derinliği ile 5 Kulvarlı 25 m uzunluğunda 12,5 m eninde yarı olimpik yüzme havuzu yüksek standartlara sahip. Tesiste ayırıca 1 adet ısınma havuzu mevcut. 12,5 x 4 m genişliğinde Değişken derinliğe sahip havuz 60 cm ile 120 cm derinliktedir. Bay ve Bayan olmak üzere toplam 2 adet soyunma odası mevcuttur. Bina dış cephesi 40 m x 36 m boyutlarında. Bina bodrum ve zemin katlardan oluşuyor. Bodrum katta ısıtma merkezi ile teknik odalar mevcut olup Zemin katta tesis amiri odası, ilk...